Flexibele (studenten)bijbaan voor ongeveer 8 uur per week

Instituut voor de Gebouwde Omgeving

Ben jij hbo/universitair opgeleid of volg je een derde of vierdejaars studie aan de hogeschool of universiteit en ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? En heb jij Hogeschool Rotterdam altijd al eens van de andere kant willen bekijken? Dan is deze bijbaan als ondersteuner van onze beleidsadviseur kwaliteitszorg iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden worden veelzijdig en zullen afgestemd worden met de beleidsadviseur. Zo kan het zijn dat je ingezet wordt om data op te halen, te ordernen en te interpreteren en een andere keer geef je administratieve ondersteuning of maak je overzichten. Daarnaast maak je deel uit van werkgroepen en krijg je de ruimte om eigen ideeën in te brengen. Je inzet wordt afgestemd met de beleidsadviseur en is afhankelijk van je beschikbaarheid. We  denken we dat we voor 8 uur per week werk hebben en dit kan in overleg verdeeld worden over een vaste dag of over meerdere dagen.

Wat bieden we jou?

Een aanstelling voor minimaal een half jaar met uitzicht op verlenging (D4 cao hbo)
  Een uurloon van minimaal 12,5 euro bruto per uur met daarnaast 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
  Maatschappelijk belangrijk werk
  Flexibiliteit
  Ervaring opdoen in het onderwijs en specifiek richting internationalisering

Het team

Je wordt onderdeel van het team van de IGOvationHUB. Een nieuw team binnen het Instituut voor de Gebouwde Omgeving (IGO). Dit team bestaat uit een kern van 6 collega’s die opleidingsoverstijgende en multidisciplinaire innovaties ontwikkelt, evalueert en deelt. Een werkplek waar leren, groeien en delen van ideeën en resultaten centraal staat. Een plek van waaruit sturing wordt gegeven aan de verschillende innovatieve ideeën, deze verder worden gebracht en worden bestendigd in de bestaande organisatie wanneer zij succesvol zijn. Naast de kern van 6 collega’s zijn er ook nog andere student-assistenten met ieder hun eigen achtergrond en expertise die meehelpen en werken aan innovaties binnen het instituut. Kortom een leuke, innovatieve werkplek waar jij gevarieerde ervaring op kan doen rondom verschillende ideeën, projecten en innovaties!

Ben jij wie we zoeken?

• Je bent een derde- of vierdejaars student of bent al afgestudeerd
  • Je bent analytisch onderlegd
  • Je bent gestructureerd en administratief sterk
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je bent vaardig met Excel en maakt systemen je snel eigen

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Academieplein

G.J. de Jonghweg 4 - 6 3015 GG Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt of komt die in de buurt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jean-Paul Weber op: 06-11330645 of via j.weber@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.