Financieel Administratief Medewerker (0,8-1,0 fte)

Administratie, Informatievoorziening en Control

Financieel Service Center/Team Debiteuren is op zoek naar een:

Financieel Administratief Medewerker (0,8-1,0 fte)

Hogeschool Rotterdam heeft circa 4000 werknemers. Directie en management van de opleidingsinstituten van Hogeschool Rotterdam worden ondersteund door vier centrale diensten. De dienst Administratie, Informatievoorziening en Control (AIC) ondersteunt en faciliteert op de gebieden Student en Cursist, Financiën en Control en Personeel en Salaris.

Team Debiteuren is verantwoordelijk voor de centrale debiteurenadministratie van Hogeschool Rotterdam. Dit betreft de hogeschoolbrede debiteurenadministratie van college- en cursusgeld.

Functie

De financieel administratief medewerker vervult werkzaamheden ter ondersteuning van het gehele Team Debiteuren. Samen met dit team zal je uiteindelijk een aantal financieel administratieve werkzaamheden, naast de ondersteunende activiteiten, zelfstandig uitvoeren. In hoofdlijnen zullen je werkzaamheden bestaan uit: de invoer en verwerking van gegevens; beantwoorden van e-mails en algemene vragen, het  maken van handelsfacturen, versturen herinneringen handels- en contractfacturen en het bijhouden van Excel-bestanden.

Profiel

• Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau (financieel/administratief);
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende vaardigheden in MS Office (kennis van Excel is noodzakelijk);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent accuraat; stressbestendig, proactief en flexibel;
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Het salaris bedraagt minimaal € 2.318,56 en maximaal € 3.139,09 bruto per maand (salarisschaal 7, cao hbo) bij een volledig dienstverband van 40 uur, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten onder andere uitstekende scholingsmogelijkheden en pensioenregeling.

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Informatie en solliciteren

Voor vragen en meer inhoudelijke informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Jolanda van de Ree per mail j.van.de.ree@hr.nl of telefonisch 06-43279892.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.