Docenten Technische Bedrijfskunde (0,8 fte-1,0 fte)

Instituut voor Engineering & Applied Sciences

Het Instituut voor Engineering & Applied Science (EAS) is onderdeel van Hogeschool Rotterdam en verzorgt o.a. de opleiding Technische Bedrijfskunde. Het instituut is gevestigd op locatie Academieplein in het centrum van Rotterdam. De opleiding Technische Bedrijfskunde verzorgt onderwijs voor voltijd en deeltijd studenten.

Opleiding Technische Bedrijfskunde

Technische Bedrijfskunde bij Hogeschool Rotterdam leidt studenten op tot een bachelor of Science en valt daarmee onder domein van de technische opleidingen. De laatste jaren is het aantal aanmeldingen sterk gegroeid. Dit vraagt om uitbreiding van ons docententeam. De combinatie van goed onderwijs, goede baanperspectieven voor studenten in de regio maakt deze groei mogelijk. We zijn dan ook op zoek zijn naar uitbreiding van ons docententeam met collega’s die gepassioneerd zijn om in het onderwijs te werken.

Functie

In deze docentfunctie verzorg je vooral de op de techniek georiënteerde vakken, zoals productietechnieken, operational excellence (procesbeheersing), operations management, algemene techniek (mechanica/elektrotechniek), technisch innovatiemanagement, industriële meet- en regeltechniek, asset-/onderhoudsmanagement, energiesystemen, technology management en technische ontwikkelingen (duurzaamheid). Daarnaast zet je je ook in voor studieloopbaancoaching, projectbegeleiding en begeleiding van stage/afstuderen. Enkele vakken worden in het Engels aangeboden.

Je bent bereid om jezelf te scholen of verdiepen in aangrenzende onderwerpen als ICT en hierin lessen te verzorgen.

Profiel

• Een relevante afgeronde master, bijvoorbeeld in een (technisch-)bedrijfskundige richting.
  • Passie voor techniek en brede algemene interesse, bij voorkeur algemene technische kennis op HBO-niveau.
  • Kennis van en ervaring met ten minste één van de volgende aspecten:
    • Productietechnieken en onderliggende basisprincipes.
    • Industriële automatisering (meet- en regeltechniek).
    • Procesbeheersingstechnieken.
    • Het aansturen van technische processen.
    • ICT (bijv. ERP-ontwerp, bestuursinformatiesystemen).
  • Beheersing van Engels op niveau C1 (Cambridge Certificate of Proficiency in English of vergelijkbaar) is een pre.
  • In het bezit van een didactische aantekening of bereidheid die te behalen.
  • Ondernemende en op samenwerking gerichte instelling.
  • In staat om voor studenten een stimulerende leeromgeving te creëren en de studenten te enthousiasmeren en te motiveren.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar (D3 cao hbo) met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris varieert, afhankelijk van opleiding & ervaring, tussen minimaal €2.769,32 (schaal 10) en maximaal €4.892,31 bruto per maand (schaal 11) bij een volledige werkweek, exclusief 8 % vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Roger Reichrath, tel. 010-794 4602 of 06-51998105 E-mail: r.j.w.reichrath@hr.nl.

Je kunt uitsluitend online via onze site solliciteren!

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie