Menu Zoeken English

Het onderwijsaanbod van Hogeschool Rotterdam wordt vormgegeven vanuit 13 verschillende instituten. Zo’n 95 verschillende opleidingen zijn op vakgebied geclusterd binnen één van deze instituten. Behalve bij de Rotterdam Academy. De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, het Albeda college en Hogeschool Rotterdam en is het instituut waar alle Associate degree opleidingen voor alle vakgebieden zijn ondergebracht. Associate degrees zijn praktische tweejarige hbo-opleidingen. Onze belangrijkste doelgroep is de mbo-student die wil doorstuderen in het hbo, en op die manier zijn talenten nóg verder wil ontwikkelen. En dat is de expertise die we bij Rotterdam Academy allemaal inzetten: wij weten hoe we de mbo-instromer de stap laten maken, die hij zonder de mogelijkheden van de Associate degree niet zou hebben gemaakt.

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze studenten? Wij zijn op zoek naar docenten Nederlands.

Wat ga je doen?

Als docent Nederlands verzorg je voor een gedeelte van jouw aanstelling onderwijs aan groepen studenten waarbij van jou een bijdrage wordt gevraagd op het gebied van Nederlandse taalontwikkeling. Naast het verzorgen van onderwijs toets je de leerresultaten van studenten. Maar je staat niet alleen maar voor de klas. Naast het verzorgen van lessen ben je actief betrokken bij het begeleiden van studenten in hun afstudeeropdrachten. Ook het coachen van studenten in hun studieloopbaan en verdere professionele ontwikkeling maakt een belangrijk onderdeel uit van de functie. Tevens lever je in samenwerking met collega docenten een actieve bijdrage aan de continue (door)ontwikkeling van het curriculum van de opleiding.

Ben jij wie we zoeken?

Door de groei van de Rotterdam Academy is er een vacature ontstaan voor docenten Nederlands (0,4-0,6 fte).

Profiel

  • Je kunt je vinden in de kernwaarden van de Rotterdam Academy.
  • Je bent in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid Nederlands.
  • Je bent in staat didactieklessen en vakinhoudelijke lessen Nederlands (letterkunde, taalkunde) te verzorgen.
  • Je beschikt over didactische en coachende kwaliteiten en bent op de hoogte van de actuele onderwijskundige inzichten, methoden en technieken. 
  • Je bent in staat jouw inzicht in de relevante, actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met de onderwijsmethodiek. 
  • Tevens kun je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van curricula en programmaonderdelen. 
  • Je hebt (recente) leservaring in het tweedegraads onderwijs Nederlands.
  • In je dagelijkse lespraktijk weet je op didactische wijze gebruik te maken van moderne media.

Wat bieden we jou?

Hogeschool Rotterdam biedt een tijdelijk contract voor de duur van 8 weken (D4 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal € 3.881,09 en maximaal € 5.332,48 bruto per maand (schaal 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling en stellen je in staat een goede balans te realiseren tussen werk en privé.

Als Rotterdam Academy staan we midden in de Rotterdamse samenleving en willen we daarvan ook een afspiegeling vormen. Naast onze diversiteit aan studenten hecht de Rotterdam Academy waarde aan een divers personeelsbestand. De Rotterdam Academy streeft een inclusieve werk- en leeromgeving na waarin gelijke kansen centraal staan.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Voor aanvullende informatie over de vacature kun je contact opnemen met Angela Vroegindeweij, manager bedrijfsvoering op telefoonnummer: 010-794 1500.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen