Docenten Informatica (0,6-1,0 fte)

Instituut voor Communicatie, Media & Informatietechnologie

In het hart van Rotterdam, gehuisvest aan de Wijnhaven, verzorgt het Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie de bacheloropleidingen Informatica, Technische Informatica, Creative Media and Game Technologies, Communicatie en Communicatie & Multimedia Design. De opleiding Informatica zoekt versterking. Binnen deze opleiding werken wij aan ICT-oplossingen op basis van analyse en onderzoek. De focus in de opleiding ligt op software engineering. Binnen de projecten wordt gebruik gemaakt van de programmeertalen Python, C# en Java.

Functie

Voor de opleiding Informatica zoeken we docenten. De opleiding kenmerkt zich door het willen bieden van hoogstaande kwaliteit. Wij zoeken een enthousiaste ICT-er met passie voor programmeren die het een uitdaging vind om samen met studenten te werken aan ICT-oplossingen. Je hebt voldoende kennis van de principes van Computer Science: Programmeren (Python, C#, Java, ...), Theoretische concepten (Logic, Set Theory, Functions, Algebra, ...) en Algorithms.

Je komt te werken met hoogopgeleide collega’s in een inspirerende omgeving.

• Je hebt een MSc of PhD in Computer Science.
  • Je bent een expert in een of meer van de volgende onderwerpen:
    • Distributed Systems, Web Technologies, Concurrency and Parallel Computing, Database Technologies, Paradigms of Programming, System Analysis and Design, Privacy and Security, Data Science / AI.
  • Je hebt ervaring in de beroepspraktijk.
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met het hoger beroepsonderwijs.
  • Je hebt didactische en coachende vaardigheden.
  • Je hebt een professionele werkhouding: flexibel, zelfstandig en student- en teamgericht.
  • Je bent bereid om jezelf continu te ontwikkelen, bijvoorbeeld door scholing.
  • Je hebt een goede beheersing van Nederlands en/of Engels.
  • Je bent in het bezit van de Basiskwalificatie Onderwijs of bereid deze op termijn te halen.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk dienstverband van in eerste instantie een jaar (D3 cao hbo), met mogelijkheid tot verlenging. Afhankelijk van ervaring en opleiding vindt de aanstelling plaats in schaal 10 of schaal 11 afhankelijk van ervaring. Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 (schaal 10) en maximaal €4.892,31 (schaal 11) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Albert Hofstede, onderwijsmanager Informatica 010 794 6020 of a.hofstede@hr.nl.

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie