Menu Zoeken English

Binnen de Hogeschool Rotterdam Business School studeren ca. 12.000 studenten aan internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen. Dat is ongeveer 30% van het totaal aantal studenten van de Hogeschool Rotterdam. De Business School profileert zich met drie inhoudelijke accenten in haar activiteiten: sociaal, duurzaam en digitaal. Het zijn bij uitstek déze drie accenten die de Business School verbinden aan de regio Rotterdam.

De Business School is een gemeenschap van professionals die samen met onze studenten een dynamische onderwijsinstelling vormt voor het economisch werkveld. De Business School biedt onderwijs dat voor iedereen toegankelijk is, in een leeromgeving die lijkt op de beroepspraktijk en waar het werkveld actief participeert. In het onderwijs staat de ontwikkeling van de studenten centraal en wordt de student voorbereid op een wereld die steeds verandert.

Het domein Finance is onderdeel van deze Business School en verzorgt met circa 150 medewerkers voor ongeveer 2500 studenten onderwijs in de opleidingen Accountancy, Finance & Control en Finance Tax & Advice.

Wij zoeken per direct meerdere (1,8 FTE), breed inzetbare, financieel onderlegde en data-minded docenten, met coachvaardigheden, voor onze opleiding Finance & Control.

Word jij enthousiast van het werken met jonge mensen, in een team van docenten, om hen voor te bereiden op de steeds veranderende arbeidsmarkt? Heb jij ervaring in het werkveld van Finance & Control en draag je die graag over, of ben je een geweldige coach met aantoonbare affiniteit voor de financiële sector? Of misschien wel beiden? Dan is de opleiding Finance & Control op zoek naar jou!

Functie

Als docent / coach bij de opleiding Finance & Control beschik jij over pedagogische, didactische, financieel inhoudelijke en coachende vaardigheden. Ook heb je affiniteit met data. Je begeleidt en motiveert studenten bij het oppakken van bedrijfseconomische vraagstukken. Je voelt je verbonden met de student en de opleiding. Je werkt in een hecht team dat bestaat uit professionals met elkaar versterkende vaardigheden en kennis. Door samenwerking en creativiteit zorgt het team er samen voor dat studenten gezien worden en opgeleid worden voor de beroepspraktijk. Niet alleen inhoudelijk en qua vaardigheden maar ook in houding en gedrag. Je verplaatst je in de studenten, signaleert hun talenten en je bent een inspiratiebron voor hun professionele ontwikkeling.

Profiel

Als nieuwe inspirerende collega (0,6-1,0 fte) weet je dat het onderwijs van nú niet meer bestaat uit louter hoorcolleges en je wil de uitdaging aan gaan om studenten op een actieve manier te laten spelen met en groeien in theorie en praktijkvraagstukken, óók online. Verder beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding, liefst een relevante master
  • didactische pedagogische en/of coachende vaardigheden
  • actuele kennis over en ervaring met bedrijfseconomische c.q. Finance & Control vraagstukken

Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (D4 contract ingang 23 augustus 2021). Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis, kunde en ervaring minimaal € 2.845,48 (schaal 10) en maximaal € 5.026,85 (schaal 11) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Informatie

Ben jij enthousiast om onze nieuwe collega te worden, dan kun je voor meer inhoudelijke informatie over de functie en de selectieprocedure contact opnemen met Martijn de Ruiter, onderwijsmanager Finance & Control, via m.m.de.ruiter@hr.nl.

Sluitingsdatum: 25 juni 2021

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen