Docent Verpleegkunde (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Gezondheidszorg

De zorg staat geen seconde stil en Hogeschool Rotterdam verandert actief mee in die transitie en vraagt voortdurend om goed opgeleid personeel. Er is dan ook grote behoefte aan docenten die hun visie én praktijkervaring willen inzetten voor het hoger onderwijs. Je levert indirect een bijdrage aan een gezonde samenleving. Het Instituut voor Gezondheidszorg ontwikkelt en verzorgt onderwijs voor toekomstige zorgprofessionals in de verpleegkunde. In een open, uitnodigende sfeer. We zijn op zoek naar een nieuwe (kern)docent Verpleegkunde. Weet jij onze studenten een stap verder te brengen in hun ontwikkeling?

Wat ga je doen?

Als docent verpleegkunde draag je in belangrijke mate bij aan het vormen van nieuwe generaties hbo-verpleegkundigen, die helemaal klaar zijn voor de huidige en toekomstige eisen van het beroep. Je verzorgt divers en inclusief onderwijs in verschillende leerjaren. Je begeleidt en coacht studenten in hun leerproces, stage en afstuderen. Dit stelt je voor boeiende uitdagingen, die van de docenten bijzondere kwaliteiten vragen. Visie, daadkracht, betrokkenheid en passie. Ook participeer je in het docententeam.

Wat bieden we jou?

2-jarig contract met zicht op vast dienstverband
  €2.769,32 - €4.892,31 bruto per maand
  Volledige 13e maand
  UItstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Bij Hogeschool Rotterdam vallen alle gezondheid gerelateerde opleidingen onder het Instituut voor Gezondheidszorg. Hier vind je een breed aanbod aan bachelor- en masteropleidingen. Het instituut werkt nauw samen het kenniscentrum voor zorginnovatie. Veel docenten participeren in de driehoek onderwijs, onderzoek en praktijk variërend van (junior) onderzoeker tot promovendus. Er wordt onderzoek gedaan dat relevant is voor de beroepspraktijk waarbij de uitkomsten gebruikt worden voor het onderwijs.

Over het werk

“We zetten ons in om onze studenten klaar te stomen voor een prachtig beroep, waarbij we voortdurend de verbinding zoeken tussen onderwijs, onderzoek en de praktijk”.

Ben jij wie we zoeken?

Als (kern)docent Verpleegkunde verzorg je samen met je collega’s onderwijs voor studenten. Dat zijn er zo’n 1700 die opgeleid worden tot niveau 6. De behoefte aan hoogopgeleide verpleegkundigen neemt nog steeds toe in verband met de toenemende complexiteit van de zorgvraag. Weet jij dit allemaal spontaan en met enthousiasme te doen? Dan ben je mogelijk onze ideale kandidaat!

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Reageer dan snel.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Klaartje Potma en Marion van Harn zijn de onderwijsmanagers opleiding verpleegkunde. Neem contact met hen op via 010-794 5153

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.