Docent Verpleegkunde (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Gezondheidszorg

De zorg staat geen seconde stil en Hogeschool Rotterdam verandert actief mee in die transitie. Dit vraagt voortdurend om goed opgeleid personeel die mee kan doen én denken met de veranderingen. Er is grote behoefte aan docenten die hun visie én praktijkervaring willen inzetten voor het hoger onderwijs. Je levert indirect een bijdrage aan een gezonde samenleving. Het Instituut voor Gezondheidszorg ontwikkelt en verzorgt onderwijs voor toekomstige zorgprofessionals in de verpleegkunde. In een open en uitnodigende sfeer. We zijn op zoek naar een nieuwe kerndocent Verpleegkunde. Weet jij onze studenten een stap verder te brengen in hun ontwikkeling?

Wat ga je doen?

Als docent Verpleegkunde draag je in belangrijke mate bij aan het vormen van nieuwe generaties hbo-verpleegkundigen, die helemaal klaar zijn voor de huidige en toekomstige eisen van het beroep. Je verzorgt divers en inclusief online en fysiek onderwijs in verschillende leerjaren. Je begeleidt en coacht studenten in hun leerproces, stage en afstuderen. Dit stelt je voor boeiende uitdagingen, die van de docenten bijzondere kwaliteiten vragen. Visie, daadkracht, betrokkenheid en passie. Tevens zijn er mogelijkheden in het doen van onderzoek binnen het kenniscentrum Zorginnovatie.

Wat bieden we jou?

2-jarig contract met zicht op vast dienstverband
  € 3.658,64 - € 5.026,85 bruto per maand
  8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het team en de opleiding

Bij Hogeschool Rotterdam vallen alle gezondheid gerelateerde opleidingen onder het Instituut voor Gezondheidszorg. Hier vind je een breed aanbod aan bachelor- en masteropleidingen. Het instituut werkt nauw samen het kenniscentrum voor zorginnovatie, in de driehoek onderwijs, onderzoek en praktijk. Veel docenten participeren hierin variërend van (junior) onderzoeker tot promovendus. Er wordt onderzoek gedaan dat relevant is voor de beroepspraktijk waarbij de uitkomsten gebruikt worden voor het onderwijs.

Over het werk

“We zetten ons in om onze studenten klaar te stomen voor een prachtig en enerverend beroep, waarbij we voortdurend de verbinding zoeken tussen onderwijs, onderzoek en de praktijk”.

Ben jij wie we zoeken?

Als kerndocent Verpleegkunde verzorg je samen met je collega’s onderwijs voor studenten. Dat zijn er zo’n 1700 die opgeleid worden tot verpleegkundige niveau 6. De behoefte aan hoogopgeleide verpleegkundigen neemt nog steeds toe in verband met de toenemende complexiteit van de zorgvraag. Weet jij dit allemaal spontaan en met enthousiasme te doen? Dan ben je mogelijk onze ideale kandidaat!

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in de veeleisende werkomgeving van een hogeschool hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Klaartje Potma, Marjolein Verheijen en Marion van Harn zijn de onderwijsmanagers opleiding verpleegkunde. Neem contact met hen via 010-794 5153.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.