Docent Verpleegkunde (0,8-1,0 fte)

Instituut voor Gezondheidszorg

Het Instituut voor Gezondheidszorg (IvG) heeft een breed aanbod aan gezondheids-gerelateerde opleidingen. Hieronder vallen de bacheloropleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Verpleegkunde, Leraar Gezondheidszorg en Welzijn, Management in Zorg, Verloskunde, en Medisch Hulpverlener. Daarnaast verzorgt het Instituut de masteropleidingen Advanced Nursing Practice, Physician Assistant (klinisch verloskundige), Manuele Therapie, Sportfysiotherapie en Kinderfysiotherapie.

De zorg heeft jou hard nodig om de toekomstige verpleegkundige op niveau 6 op te leiden. De behoefte aan hoogopgeleide verpleegkundigen neemt toe, zo ook het aantal studenten aan onze opleiding. Een enthousiast docententeam kijkt ernaar uit om samen met nieuwe collega’s het onderwijs te verzorgen en verder te ontwikkelen. Wil jij een belangrijke schakel worden voor onze studentpopulatie van ongeveer 1700 studenten? Dan horen wij dat heel graag. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en nieuwsgierige collega’s.

Functie

Als docent verzorg je onderwijs voor studenten verpleegkunde. Tot de taken behoren:

• Het verzorgen van diverse lessen van de vakken Verpleegkunde, Geneeskunde en/of Communicatieve Vaardigheden.
  • Het geven van studieloopbaancoaching.
  • Het begeleiden van studenten bij hun afstudeerscriptie.
  • Participeren in het docententeam.
  • Het onderhouden van contacten met het beroepenveld onder andere door stagiaires te begeleiden.

• Je beschikt over een afgeronde opleiding HBO-V.
  • Je bent in het bezit van een master of bent bezig met een master (bij voorkeur een master verplegingswetenschappen).
  • Je hebt ruime en recente ervaring in de beroepspraktijk.
  • Je hebt een ondernemende en op samenwerking gerichte instelling.
  • Je bent in staat om voor studenten een stimulerende leeromgeving te creëren en de student te enthousiasmeren en te motiveren.
  • Je kan onderwijs ontwikkelen.
  • Je beschikt over didactische en coachende kwaliteiten.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 (schaal 10) en maximaal €4.892,31 (schaal 11) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering). Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je verkrijgen bij Marion van Harn of Klaartje Potma, onderwijsmanagers opleiding Verpleegkunde op telefoonnummer 010–794 5153.

Je kunt uitsluitend online via de website solliciteren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.