Docent Verloskunde (0,6-1,0 fte)

Instituut voor Gezondheidszorg

De zorg staat geen seconde stil en vraagt voortdurend om docenten die hun visie én praktijkervaring willen inzetten voor het hoger onderwijs. Zeker binnen het vakgebied Verloskunde. Een investering in jezelf die ook veel oplevert. Niet alleen is er veel ruimte voor persoonlijke kansen, je draagt ook bij aan de groei en waardering van het vakgebied zelf. Het Instituut voor Gezondheidszorg ontwikkelt en verzorgt onderwijs voor toekomstige professionals in de verloskunde. In een open, uitnodigende sfeer die dagelijks inspireert. Weet jij onze studenten een stap verder te brengen in hun ontwikkeling?

Wat ga je doen?

Hogeschool Rotterdam is aan het veranderen en het Instituut voor Gezondheidszorg evolueert actief mee in die transitie. Waar de sector zeer actief en onophoudelijk bezig is om zich te verbeteren, moet het onderwijs daarop aansluiten en anticiperen. Dit stelt het hoger onderwijs voor boeiende uitdagingen, die van de docenten bijzondere kwaliteiten vragen. Visie, daadkracht, betrokkenheid en passie bijvoorbeeld. Als docent Verloskunde draag je in belangrijke mate bij aan het vormen van nieuwe generaties verloskundigen, die helemaal klaar zijn voor de eisen van het beroep.

Wat bieden we jou?

2-jarig contract met zicht op vast dienstverband
  €2.769,32 - €4.892,31 bruto per maand
  8,3% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Bij Hogeschool Rotterdam vallen alle gezondheidsgerelateerde opleidingen onder het Instituut voor Gezondheidszorg (IvG). Hier vind je een breed aanbod aan bachelor- en masteropleidingen. Het instituut is verbonden aan een modern kenniscentrum. Samen doen zij onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs. Voor het Instituut voor Gezondheidszorg zijn we op zoek naar een nieuwe (kern)docent Verloskunde, die onze studenten met hart en ziel de weg wijst.

Over het werk

“We zorgen ervoor dat onze studenten straks goed voorbereid aan een mooie carrière kunnen beginnen. Door daarbij bovenop de actualiteit te zitten, blijven we zelf ook scherp en dat geeft een heerlijk gevoel.”

In de vrije tijd

“Sociaal omgaan met mensen zit in je, ook als je niet aan het werk bent. Dat maakt een vriendschappelijk contact met collega’s buiten werktijd des te vanzelfsprekender.”

Ben jij wie we zoeken?

Als Docent Verloskunde verzorg je onderwijs voor studenten. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Want je krijgt flink wat verantwoordelijkheid en jouw actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de opleiding is meer dan gewenst. Je begeleidt groepen binnen de kennisgestuurde leerlijn en verzorgt de casuïstiek. Je geeft vaardigheidsonderwijs en verzorgt en ontwikkelt werkcolleges en toetsingen. Dit betekent onder meer veel overleg met andere Verloskunde opleidingen. Ook laat je je gelden in het docententeam en je houdt feeling met het werkveld, onder meer door studenten te bezoeken op de stageplaats. Zie je dit bovendien meer als roeping dan als werk? Dan hebben we onze ideale kandidaat wellicht al gevonden!

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Willemijn Eekhof is onderwijsmanager opleiding Verloskunde. Zij hoort graag van je. Neem contact met haar op via a.w.m.eekhof@hr.nl.

Is dit je droombaan?

Reageer snel
of beter nog: nu meteen.