Het onderwijsaanbod van Hogeschool Rotterdam wordt vormgegeven vanuit 13 verschillende instituten. Zo’n 95 verschillende opleidingen zijn op vakgebied geclusterd binnen één van deze instituten. Behalve bij de Rotterdam Academy. De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, het Albeda college en Hogeschool Rotterdam en is het instituut waar alle Associate degree (Ad) opleidingen voor alle vakgebieden zijn ondergebracht. Associate degrees zijn praktische tweejarige hbo-opleidingen. Onze belangrijkste doelgroep is de mbo-student die wil doorstuderen in het hbo, en op die manier zijn talenten nóg verder wil ontwikkelen. Dit is de expertise die we bij Rotterdam Academy allemaal inzetten: wij weten hoe we de mbo-instromer de stap laten maken, die hij zonder de mogelijkheden van de Associate degree niet zou hebben gemaakt.

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze studenten?

Voor de opleidingen Ad Management & Ad Management in de Zorg zijn wij per direct op zoek naar een docent Vaardigheden en Professionele identiteit.

Wat ga je doen?

Als docent/trainer beschik je over vakkennis en trainerservaring op het gebied van sociale en professionele vaardigheden. Je bent gewend groepen te trainen (bij voorkeur op MBO/HBO niveau) en op individueel niveau gedrag van feedback/feedforward te voorzien. Naast het geven van vaardigheidstrainingen ben je beschikbaar studenten te coachen op de ontwikkeling van hun professionele identiteit. Je weet reflectievaardigheden bij de student te stimuleren en weet hoe je de student in beweging krijgt om zich te professionaliseren.

Wie wij zoeken

Je bent een positief kritisch persoon die graag een bijdrage levert in de optimalisatie van de vaardighedenlijn door het gehele voltijd en deeltijd curriculum. Je bent een verbinder, oplossingsgericht, analytisch, communicatief zeer vaardig en weet hoe je studenten in beweging krijgt om zichzelf te professionaliseren. Je hebt een flexibel werkhouding en bent ook bereid om in de avonduren deeltijdonderwijs aan te bieden. Ervaring in het (HBO)onderwijs is een pré.

Profiel

• Je kunt je vinden in de kernwaarden (vakmanschap, verbindend, vernieuwend) van de Rotterdam Academy.
  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met praktijkervaring in het bedrijfsleven, overheid of semi-overheid.
  • Je hebt ervaringen met het geven van vaardigheidstrainingen.
  • Je hebt affiniteit met het coachen van studenten op hun professionele ontwikkeling.
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een (relevante) Master diploma.
  • Bij voorkeur heb je een onderwijsbevoegdheid. Bij het ontbreken hiervan vragen wij je bereidheid tot het halen hiervan in het eerst jaar dat je bij ons werkt.
  • Je beschikt over een grote mate van persoonlijk leiderschap en verantwoordelijkheidsgevoel.

Als Rotterdam Academy staan we midden in de Rotterdamse samenleving en willen we daarvan ook een afspiegeling vormen. Naast onze diversiteit aan studenten hecht de Rotterdam Academy waarde aan een divers personeelsbestand. De Rotterdam Academy streeft een inclusieve werk- en leeromgeving na waarin gelijke kansen centraal staan.

Wat bieden we jou?

Het belangrijkste is dat je in een heel leuk, dynamisch en vooruitstrevend docententeam terecht komt en een bijdrage mag leveren aan de professionele ontwikkeling van onze studenten!

Daarnaast biedt Hogeschool Rotterdam een tijdelijk contract aan voor de duur van 1 jaar (D4 cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 5.026,85 (schaal 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Vragen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie of de werving- selectieprocedure, neem dan contact op met Natascha Padmos (padne@hr.nl) of Diana Ierland-Kouwenberg (a.e.m.van.ierland-kouwenberg@hr.nl).

In verband met de zomervakantie is de sluitingsdatum van deze sollicitatie is 23 augustus.

De sollicitatiegesprekken zullen in de week van 30 augustus gevoerd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.