Per 1 januari 2019 zijn de huidige instituten van het economisch domein opgeheven en samengevoegd tot de Hogeschool Rotterdam Business School (HRBS). Met de vorming van de HR Business School creëren we meer ruimte voor teams om hun verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast kunnen we de voorwaarden aanbrengen om de dienstverlening aan het onderwijs beter te doen, enerzijds door deze dichter tegen het onderwijs aan te organiseren, anderzijds door schaalvoordelen te oogsten op het niveau van de Business School.

Om beter aan te sluiten op de praktijk is de opleiding Commerciële Economie onderverdeeld in vier communities; SportMarketing & Management, Marketing of Social Business, Global Marketing & Sales en Creative Marketing & Sales.

In de community SportMarketing & Management (SMM) snappen de studenten dat een sportorganisatie niet alleen gaat voor sportieve winst, maar ook voor commercieel en maatschappelijk succes. De community SMM is met 40 medewerkers gevestigd nabij de Kralingse Zoom in Rotterdam. De student en de medewerkers nemen de winnaarsmentaliteit op het veld mee naar de werkvloer om daar het verschil te maken. Als lid van de community SMM weten de medewerkers de studenten te betrekken en te activeren. Zij kunnen de context van de sportwereld verbinden aan het onderwijs en zij zijn in staat professionals, die het verschil gaan maken, op te leiden voor de sportbranche (sportorganisaties uit het private en publieke domein).

Functie

Je verzorgt onderwijs aan voltijdstudenten. Daartoe behoort naast het doceren van diverse cursussen in de sportbranche, ook projectmatig onderwijs en coaching van studenten in één van de studiejaren.

Je bent betrokken bij kennisontwikkeling op vakgebieden zoals (sport)marketing, onderzoek, communicatie en/of finance. Je bent daarnaast in staat het belang en de onderlinge relatie tussen de verschillende vakgebieden over te brengen en bent bereid actief deel te nemen aan onderwijsvernieuwing.

Wij zijn specifiek op zoek naar een collega met expertise op één van de, of combinatie van de volgende vakgebieden: (sport)finance en/of marketingcommunicatie bij voorkeur in de sportbranche.

Het is een must dat je:

• Een aantal jaar praktijkervaring hebt;
  • Affiniteit hebt met lesgeven aan jong adolescenten;
  • Beschikt over didactische en coachende vaardigheden;
  • Affiniteit hebt met de sportbranche en het verenigingsleven;
  • Passie hebt voor sport;
  • Creatief bent;
  • Enthousiast, flexibel, betrokken en nieuwsgierig bent en dat je teamgevoel hebt.

Het is een pré dat je:

• Ervaring hebt met lesgeven;
  • Ervaring hebt met digitale bewerkingsprogramma’s.

Een sfeerimpressie krijg je door naar onze community-video te kijken.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst aan voor bepaalde tijd (D4).

Bij Hogeschool Rotterdam start je als onervaren docent in salarisschaal 10 (€2.845,48-€4.307,66) Dit is de startfunctie in jouw loopbaan als docent. Je kunt doorgroeien naar kerndocent, hogeschooldocent en hoofddocent. Voor deze ontwikkeling is het wel noodzakelijk dat je bij de volgende stap in het bezit bent van een masterdiploma. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioensregeling en stellen je in staat een goede balans te realiseren tussen werk en privé.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met drs. M.G. Koopmans-Broersma, onderwijsmanager community SMM. Bereikbaar op emailadres: m.g.koopmans-broersma@hr.nl of telefonisch 06-48135848.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.