Docent Spoedeisende Hulpverlening (3 x 0,4 fte)

Instituut voor Gezondheidszorg

Het Instituut voor Gezondheidszorg (IvG) heeft een breed aanbod aan gezondheids-gerelateerde opleidingen. Hieronder vallen de bacheloropleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Verpleegkunde, Leraar Gezondheidszorg en Welzijn, Management in Zorg, Verloskunde, en Medisch Hulpverlener. Daarnaast verzorgt het Instituut de masteropleidingen Advanced Nursing Practice, Physician Assistant, Manuele Therapie, Sportfysiotherapie en Kinderfysiotherapie.

Het instituut is verbonden aan een kenniscentrum. Samen doen zij praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs. Het Instituut voor Gezondheidszorg is op zoek naar Docent voor de opleiding Medische Hulpverlening.

Functie

Als docent verzorg je onderwijs voor studenten Medische Hulpverlening. Tot de taken behoren:

• Het verzorgen van (praktijk)onderwijs;
  • Actief deelnemen aan de onderwijsontwikkeling vanuit het vakgebied waarbij uitgegaan wordt van competentiegericht leren;
  • Participeren in het docententeam, een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het curriculum;
  • Begeleiden en coachen van studenten;
  • Begeleiden van projectmatig onderwijs;
  • Onderhouden van contacten met het beroepenveld.

Profiel

• Je beschikt over een afgeronde opleiding in de acute hulpverlening zoals Ambulance- en/of spoedeisende hulpverlening, Interventiecardiologie of Physician Assistant;
  • Je beschikt bij voorkeur over een masteropleiding;
  • Je hebt ruime en recente ervaring in de beroepspraktijk;
  • Je hebt ondernemende en op samenwerking gerichte instelling;
  • Je bent in staat om voor studenten een stimulerende leeromgeving te creëren en de student te enthousiasmeren en te motiveren;
  • Je hebt affiniteit met competentiegericht leren;
  • Je hebt een resultaat- en studentgerichte houding;
  • Je beschikt over didactische en coachende kwaliteiten en bent op de hoogte van de actuele onderwijskundige inzichten, methoden en technieken;
  • Je bent in staat jouw inzicht in de relevante, actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met de onderwijsmethodiek;
  • Bij voorkeur beschik je over een netwerk dat betrokken kan worden bij het vormgeven en uitvoeren van het onderwijs.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk contract voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband (D3 cao hbo). Het salaris bedraag minimaal €2.769,32 (schaal 10) en maximaal €4.892,31 (schaal 11) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je verkrijgen bij Cees van Bers, onderwijsmanager opleiding Medische Hulpverlening IVG, telefoon 010-794 4299.

Je kunt uitsluitend online via onze website solliciteren!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.