Menu Zoeken English

Docent Projectonderwijs en Skills jaar 2 (1,0 fte)

HR Business School

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de ondernemers van de toekomst? Sta jij hen graag bij met raad en daad om hun startups succesvol te laten zijn? Dan is dit de ultieme kans voor jou! Als docent projectonderwijs en skills help je studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management, aangeboden door de Hogeschool Rotterdam Business School, juist op die vlakken.

Wat ga je doen?

Je verzorgt, als docent projectonderwijs en skills, onderwijs aan studenten uit het tweede leerjaar van de Community Entrepreneurship.

Het tweede leerjaar staat volledig in het teken van de startup context. De studenten zetten wij, met de propedeuse op zak, een jaar lang in “ontdekkingsmodus” in de wondere wereld die startup heet. Dit jaar gaat het om het vaak en snel testen van ideeën, om te kunnen leren en verder te ontwikkelen tot een haalbaar en schaalbaar businessmodel. Dit project wordt ondersteund met kennisvakken, skills en talentontwikkeling.

Een sfeerimpressie krijg je door naar onze community-video te kijken: https://www.youtube.com/watch?v=aD21lsRt_ys&t=6s

Wat bieden we jou?

  • Een tijdelijk contract dat 23 augustus 2022 start voor de duur van één jaar;
  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald tussen minimaal €3.018,48 en maximaal €4.569,56 (schaal 10) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Aantrekkelijke pensioenregeling.

Bij Hogeschool Rotterdam start je als onervaren docent in salarisschaal 10. Dit is de startfunctie in jouw loopbaan als docent. Je kunt doorgroeien naar kerndocent, hogeschooldocent en hoofddocent. Voor deze ontwikkeling is het wel noodzakelijk dat je bij de volgende stap in het bezit bent van een masterdiploma.

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Het team

Je werkt in een hecht jaarteam van ongeveer 10 docenten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de studenten van leerjaar 2. Het team is divers van opbouw, zowel in achtergrond als in ervaring en leeftijd. Alle teamleden hebben één ding gemeen … zij gaan tot het uiterste om de studenten te ondersteunen tijdens hun jaar in de ‘startup rollercoaster’.

Ben jij wie we zoeken?

Je staat elke morgen op en komt naar de hogeschool om jouw studenten een stapje dichterbij hun startup droom te brengen. We doen dat volgens het moderne Blended Education concept, waarin online en offline onderwijs in elkaar vervlochten zijn. Daarbij heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, adem je de startup cultuur en durf je te zeggen waar het op staat. Je deinst dan ook niet terug van een slechtnieuwsgesprek.

Uiteraard ben je ook inhoudelijk een expert. In het projectonderwijs van leerjaar 2 coach je op concepten als Business Model Generation, Lean Start-up, Waarde Propositie Ontwerp, Growth Hacking en Startup Financial Modeling. De skills cursussen omvatten een brede range van vakken. Uiteenlopend van pitch-technieken tot aan en salesvaardigheden.

Als we jou in kernwoorden moeten vangen, dan zoeken we: Een teamspeler die daadkrachtig, proactief en innovatief is.

We waarderen het extra als je ervaring hebt in het commerciële werkveld en/of in het beroepsonderwijs.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een (parttime) baan in het hoger onderwijs, hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Glenn van der Sande hoort graag van je. Neem contact met hem op via g.c.van.der.sande@hr.nl.

Is dit je droombaan?

Reageer zo snel mogelijk, want we willen de vacatureruimte snel invullen!

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen