Docent Project en Skills Ondernemerschap jaar 1/2 (0,6-1,0 fte)

HR Business School

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de ondernemers van de toekomst? Sta jij hen graag bij raad en daad, zodat zij succesvol bestaande en beginnende ondernemingen kunnen adviseren? Dan is dit de ultieme kans voor jou! Als docent project en skills Ondernemerschap jaar 1/2 help je studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management, aangeboden door de Hogeschool Rotterdam Business School, juist op die vlakken.

Wat ga je doen?

Je verzorgt, als docent Ondernemerschap jaar 1/2, onderwijs aan studenten uit het eerste of tweede leerjaar van de Community Entrepreneurship.

Je verzorgt, als docent project en skills, onderwijs aan studenten uit het eerste of tweede leerjaar van de Community Entrepreneurship.

Studenten krijgen in het eerste leerjaar binnen de intrapreneur rol een groot project aangeboden in samenwerking met een echte Rotterdamse ondernemer. Dit project wordt ondersteund met kennisvakken, skills, Engels en talentontwikkeling. De laatste weken van het collegejaar staan in het teken van een korte stageperiode waar studenten de intrapreneur rol daadwerkelijk gaan doorleven.

Het tweede leerjaar staat volledig in het teken van de startup context. De studenten zetten wij, met de propedeuse op zak, een jaar lang in “ontdekkingsmodus” in de wondere wereld die startup heet. Dit jaar gaat het om het vaak en snel testen van ideeën, om te kunnen leren en verder te ontwikkelen tot een haalbaar en schaalbaar businessmodel. Dit project wordt ondersteund met kennisvakken, skills en talentontwikkeling.

Een sfeerimpressie krijg je door naar onze community-video te kijken: https://www.youtube.com/watch?v=aD21lsRt_ys&t=6s

Wat bieden we jou?

• Een tijdelijk contract dat zo snel mogelijk ingaat voor de duur van één jaar;
  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald tussen minimaal €3.018,48 en maximaal € 4.569,56 (schaal 10) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Aantrekkelijke pensioenregeling.

NB Bij Hogeschool Rotterdam start je als docent zonder ervaring, in principe in salarisschaal 10. Vanaf deze startfunctie kun je doorgroeien naar kerndocent, hogeschooldocent en hoofddocent. Iedere functie bevat taken aansluitend bij het functieniveau. Voor de ontwikkeling naar schaal 11 is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een masterdiploma.

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Het team

De jaarteams bestaan uit 10 tot 15 docenten en zijn ontzettend hecht. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de studenten van het betreffende leerjaar. Het team is divers van opbouw, zowel in achtergrond als in ervaring en leeftijd. Alle teamleden hebben één ding gemeen … zij gaan tot het uiterste om de studenten te ondersteunen tijdens hun studie.

Ben jij wie we zoeken?

Jij bent de coach die je studenten een stapje dichterbij hun ondernemersdroom brengt. We doen dat volgens het moderne Blended Education concept, waarin online en offline onderwijs in elkaar vervlochten zijn. Daarbij heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je allround en durf je te zeggen waar het op staat. Je deinst dan ook niet terug van een slechtnieuwsgesprek.

Uiteraard ben je ook inhoudelijk een expert. Je kunt uit de voeten met de macro-, meso- en micro-omgeving die in leerjaar 1 centraal staan in de projecten. Alle kennisvakken zijn rondom die methodiek ontworpen en bieden just in time ondersteuning aan het project. De skills cursussen omvatten een brede range van vakken, uiteenlopend van schrijfvaardigheden tot aan presenteren.

In het projectonderwijs van leerjaar 2 coach je op concepten als Business Model Generation, Lean Start-up, Waarde Propositie Ontwerp, Growth Hacking en Startup Financial Modeling. De skills cursussen omvatten een brede range van vakken. Uiteenlopend van pitch-technieken tot aan en salesvaardigheden.

Als we jou in kernwoorden moeten vangen, dan zoeken we: een teamspeler die empathisch, proactief en innovatief is.

We waarderen het extra als je ervaring hebt in het commerciële werkveld en/of in het beroepsonderwijs.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs, dan hebben wij de ideale werkplek voor je. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vanwege de vakantieperiode zullen we na 22 augustus reageren op jouw sollicitatie.

Mocht je in de tussentijd vragen over de vacature hebben kun je contact opnemen met Glenn van der Sande opnemen (g.c.van.der.sande@hr.nl).

Is dit je droombaan?

Hopelijk zien we jou in augustus!

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!