Docent Project en Skills Ondernemerschap jaar 1 (0,6-1,0 fte)

HR Business School

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de ondernemers van de toekomst? Sta jij hen graag bij raad en daad, zodat zij succesvol bestaande en beginnende ondernemingen kunnen adviseren? Dan is dit de ultieme kans voor jou! Als docent project en skills Ondernemerschap jaar 1 help je studenten van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management, aangeboden door de Hogeschool Rotterdam Business School, juist op die vlakken.

Wat ga je doen?

Je verzorgt, als docent Ondernemerschap jaar 1, onderwijs aan studenten uit het eerste leerjaar van de Community Entrepreneurship.

Je brengt skills/vaardigheden bij aan studenten uit het eerste leerjaar van de Community Entrepreneurship. Daarnaast geef je ook projectbegeleiding en talentontwikkeling. Ook wil je je graag verdiepen in de vakgebieden onderzoek, economie of marketing.

Studenten krijgen in leerjaar 1 binnen de intrapreneur rol een groot project aangeboden in samenwerking met een echte Rotterdamse ondernemer. Dit project wordt ondersteund met kennisvakken, skills, Engels en talentontwikkeling. De laatste weken van het collegejaar staan in het teken van een korte stageperiode waar studenten de intrapreneur rol daadwerkelijk gaan doorleven.

Een sfeerimpressie krijg je door naar onze community-video te kijken: https://www.youtube.com/watch?v=aD21lsRt_ys&t=6s

Wat bieden we jou?

• Een tijdelijk contract dat 22 augustus 2022 start voor de duur van één jaar;
  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald tussen minimaal €3.018,48 en maximaal € 4.569,56 (schaal 10) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Aantrekkelijke pensioenregeling.

Bij Hogeschool Rotterdam start je als onervaren docent in salarisschaal 10. Dit is de startfunctie in jouw loopbaan als docent. Je kunt doorgroeien naar kerndocent, hogeschooldocent en hoofddocent. Voor deze ontwikkeling is het wel noodzakelijk dat je bij de volgende stap in het bezit bent van een masterdiploma.

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Het team

Je werkt in een hecht jaarteam van ongeveer 14 docenten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de studenten van leerjaar 1. Het team is divers van opbouw, zowel in achtergrond als in ervaring en leeftijd. Alle teamleden hebben één ding gemeen … zij gaan tot het uiterste om de studenten te ondersteunen tijdens de belangrijke startfase van de studie.

Ben jij wie we zoeken?

Jij bent de coach die je studenten een stapje dichterbij hun ondernemersdroom brengt. We doen dat volgens het moderne Blended Education concept, waarin online en offline onderwijs in elkaar vervlochten zijn. Daarbij heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je allround en durf je te zeggen waar het op staat. Je deinst dan ook niet terug van een slechtnieuwsgesprek.

Uiteraard ben je ook inhoudelijk een expert. Je kunt uit de voeten met de macro-, meso- en micro-omgeving die in leerjaar 1 centraal staan in de projecten. Alle kennisvakken zijn rondom die methodiek ontworpen en bieden just in time ondersteuning aan het project. De skills cursussen omvatten een brede range van vakken, uiteenlopend van schrijfvaardigheden tot aan presenteren.

Als we jou in kernwoorden moeten vangen, dan zoeken we: een teamspeler die empathisch, proactief en betrouwbaar is.

We waarderen het extra als je ervaring hebt in het commerciële werkveld en/of in het beroepsonderwijs.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een (parttime) baan in het hoger onderwijs, hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Glenn van der Sande hoort graag van je. Neem contact met hem op via g.c.van.der.sande@hr.nl.

Is dit je droombaan?

Reageer zo snel mogelijk, want we willen de vacatureruimte snel invullen!

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.