Menu Zoeken English

Docent Organisatiekunde & Coaching (1,0 fte)

Rotterdam Academy

Het onderwijsaanbod van Hogeschool Rotterdam wordt vormgegeven vanuit 13 verschillende instituten. Zo’n 95 verschillende opleidingen zijn op vakgebied geclusterd binnen één van deze instituten. Behalve bij de Rotterdam Academy. De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, het Albeda college en Hogeschool Rotterdam en is het instituut waar alle Associate degree (Ad) opleidingen voor alle vakgebieden zijn ondergebracht. Associate degrees zijn praktische tweejarige hbo-opleidingen. Onze belangrijkste doelgroep is de mbo-student die wil doorstuderen in het hbo, en op die manier zijn talenten nóg verder wil ontwikkelen. Dit is de expertise die we bij Rotterdam Academy allemaal inzetten: wij weten hoe we de mbo-instromer de stap laten maken, die hij zonder de mogelijkheden van de Associate degree niet zou hebben gemaakt. Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze studenten? Voor de opleiding Ad Management zijn wij per direct op zoek naar een docent Organisatiekunde die affiniteit heeft met het coachen van studenten op de ontwikkeling van hun professionele identiteit.

Wat ga je doen?

Als docent van de Rotterdam Academy kom je te werken in een multiculturele leer- en werkomgeving waarin je met jouw praktijkgerichte kennis en ervaring op het gebied van bedrijfskunde/organisatiekunde er zorg voor draagt dat onze studenten aan het einde van hun opleiding zijn klaargestoomd om gemotiveerd het werkveld te betreden. Op basis van zowel student als docentevaluaties reflecteer je op het uitgevoerde onderwijs en ben je in staat verbeteringen door te voeren waarmee je een constructieve bijdrage levert aan het gehele curriculum van de Ad Management opleiding.

Naast het inspireren en motiveren van studenten over organisatiekundige onderwerpen ga je ook aan de slag met het begeleiden van praktijkgerichte projecten en stimuleer je studenten bij de ontwikkeling van hun professionele identiteit als coach van een klas.

Wie wij zoeken

Je bent een positief kritisch persoon die graag een bijdrage levert in de optimalisatie van het organisatiekundige vakgebied. Je bent een verbinder, oplossingsgericht, analytisch, communicatief vaardig en weet hoe je studenten in beweging krijgt om zichzelf te professionaliseren. Je hebt een flexibel werkhouding en bent ook bereid om in de avonduren deeltijdonderwijs aan te bieden. Ervaring in het (hbo)onderwijs is een pré.

Ben jij wie we zoeken?

  • Je kunt je vinden in de kernwaarden (vakmanschap, verbindend, vernieuwend) van de Rotterdam Academy.
  • Je hebt ten minste een afgeronde relevante bachelor opleiding bij voorkeur met een onderwijsbevoegdheid of de bereidheid tot het behalen van je onderwijsbevoegdheid.
  • Je hebt bij voorkeur relevante praktijkervaring in het bedrijfsleven, overheid of semi-overheid.
  • Je hebt affiniteit met het coachen van studenten op hun professionele ontwikkeling.
  • Je beschikt over een grote mate van persoonlijk leiderschap en verantwoordelijkheidsgevoel.

Als Rotterdam Academy staan we midden in de Rotterdamse samenleving en willen we daarvan ook een afspiegeling vormen. Naast onze diversiteit aan studenten hecht de Rotterdam Academy waarde aan een divers personeelsbestand. De Rotterdam Academy streeft een inclusieve werk- en leeromgeving na waarin gelijke kansen centraal staan.

Wat bieden we jou?

Het belangrijkste is dat je in een heel leuk, dynamisch en vooruitstrevend docententeam terecht komt en een bijdrage mag leveren aan de professionele ontwikkeling van onze studenten!

Daarnaast biedt Hogeschool Rotterdam een tijdelijk contract aan voor de duur van 1 jaar (D4 cao hbo). Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal € 2.845,48 en maximaal € 4.307,66 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.  Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

 

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Vragen? Heb je vragen over de inhoud van deze functie of de werving- selectieprocedure, neem dan contact op met Meike van Prooijen (promr@hr.nl) of Natascha Padmos (padne@hr.nl).

Is dit jouw droombaan?

Reageer dan snel of beter nog: nu meteen.

Sluitingsdatum: 30 maart 2021

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen