Vooroplopen, samenwerken, nieuwe dingen bedenken én uitwerken. Past dit bij jou? Dan zou het zomaar kunnen dat wij binnenkort kennis met elkaar maken. In Dordrecht gebeurt op dit moment namelijk iets moois: vijf partnerscholen (Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland, Christelijke Hogeschool Ede, Avans Hogeschool en ROC Da Vinci College) starten daar, in samenwerking met de gemeente Dordrecht en werkgevers, een netwerkorganisatie die meer hoger onderwijs in de regio Drechtsteden gaat brengen. Zij slaan de handen ineen om op te leiden voor internationaal georiënteerde sectoren waar een tekort is aan hoger opgeleide werknemers.

Vanaf september 2022 start Dordrecht Academy, met kort cyclische, flexibele én modulaire Associate degree-programma’s (2 jaar praktijkgedreven onderwijs op hbo-niveau). Daarnaast draait Career Boost al op volle toeren als dé aanjager van innovaties en nieuwe samenwerkingen binnen het netwerk van bedrijven, studenten en experts in de Drechtsteden. De basis voor deze samenwerkingen zijn steeds onderwijsactiviteiten en de regionale insteek. Het belangrijkste uitgangspunt bij zowel Dordrecht Academy als Career Boost is dat de werkgevers coproducent zijn bij het maken én verzorgen van alle onderwijsactiviteiten. Want in de praktijk leert de student immers het meest. Ontwikkelingen in Zuid-Holland zijn sterk gelieerd aan grote maatschappelijke vraagstukken zoals duurzaam vervoer, energietransitie en klimaatverandering.

Bij Dordrecht Academy gaan we uit van grote onderwijseenheden gebaseerd op leeruitkomsten. De leeruitkomsten worden afgesloten door middel van een assessment. Dordrecht Academy gaat met zes opleidingen van start, en de stevige ambitie om door te groeien. Het werkveld in de omgeving heeft aangegeven dat er een sterke behoefte is aan ICT-deskundigen. Daarom start er tevens een ontwikkeling voor een Ad-opleiding voor de sector ICT met de bedoeling om in september 2023 studenten te kunnen ontvangen. We willen namelijk een nieuwe maat stellen voor de Drechtsteden. En dat gaat niet vanzelf. Daarom zijn we op zoek naar een:

Docent ontwikkelaar ICT

Wat ga je doen?

Je gaat pionieren. Je gaat de regio laten zien wat onderscheidend, op de praktijk toegesneden en innovatief vraaggedreven onderwijs is. Je zorgt ervoor dat de regionale innovatiethema’s en de behoeften en bijdragen van de werkgevers verankerd worden in ons onderwijs. Een omgeving die gekenmerkt is door de maritieme, bouwkundige en logistieke sector. Dat betekent dat je niet aan onderwijs zit te schrijven vanuit een ivoren toren, maar vanuit levendige samenwerkingen waarin iedere stap en belang afgewogen en afgestemd moet zijn. Jij bent de dynamo die de samenwerkingsmachine op gang houdt en de juiste kant op laat gaan.

De volgende taken behoren in ieder geval tot je takenpakket:

• de praktijkgerichte modules op het gebied van ICT ontwikkelen op Ad-niveau, vanuit de visie die past bij de omgeving van Dordrecht,
  • de inhoudt van de modulen spiegelen aan andere opleidingen en het bedrijven uit de regio.

Ben jij wie we zoeken?

• Je hebt hbo werk- en denkniveau en minimaal bachelorsdiploma.
  • Je hebt onderwijservaring (bij voorkeur op Ad-niveau).
  • Je beschikt kennis op het gebied ICT.
  • Je bent collegiaal, proactief, zelfstandig en kunt goed samenwerken.
  • Je kunt tegen de stress van deadlines.
  • Je bent flexibel, kritisch, zorgvuldig en kunt improviseren.
  • Je bent resultaatgericht, hebt oog voor detail en bent in staat het overzicht te bewaren.

Wat bieden we jou?

• Een tijdelijk dienstverband (D4 cao-hbo) voor de duur van één jaar met mogelijkheid tot verlenging.
  • Salaris van minimaal € 3.018,49 en maximaal € 4.569,57 per maand (schaal 10) bij een fulltime aanstelling.
  • 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld.
  • Uitstekende scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Aantrekkelijke pensioenregeling via het ABP.

NB Bij Hogeschool Rotterdam start je als docent zonder ervaring, in principe in salarisschaal 10. Vanaf deze startfunctie kun je doorgroeien naar kerndocent, hogeschooldocent en hoofddocent. Iedere functie bevat taken aansluitend bij het functieniveau. Voor de ontwikkeling naar schaal 11 is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een masterdiploma.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Achterom 77-93

Achterom 77-93 3311 KB, Dordrecht

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je medewerker van een participerende hogeschool uit het samenwerkingsverband dan zullen we samen met jou zoeken naar een passende vorm van een dienstverband (bijvoorbeeld detachering). Ben je in dienst van Hogeschool Rotterdam dan wordt je nieuwe standplaats HOD. Ben je niet in dienst van Hogeschool Rotterdam of één van de partnerhogescholen in dit samenwerkingsverband, dan is het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een voorwaarde voor indiensttreding.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Vragen? Sjaco Kaan, onderwijsmanager HOD, vertelt je graag meer. Neem contact met hem op via info@hogeronderwijsdrechtsteden.nl of via sjaco.kaan@hogeronderwijsdrechtsteden.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer dan snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!