Menu Zoeken English

Docent (online) Sales en Marketing (0,8-1,0 fte)

Rotterdam Academy

We zijn op zoek naar een gepassioneerde collega om ons docententeam uit te breiden. Krijg jij energie van het werken met jong professionals? Heb jij kennis van sales en marketing? Zou jij graag jouw expertise mee willen nemen naar de klas? Dan ben jij degene die we zoeken.

Wat ga je doen?

Als docent (online) sales en marketing verzorg je onderwijs aan groepen studenten waarbij het overdragen van sales- en marketingkennis en -vaardigheden centraal staat. De opleiding werkt met geïntegreerd onderwijs. Dit betekent dat de student gedurende een onderwijsperiode vanuit een salesthema onderwijs krijgt aangeboden. De student volgt gedurende de opleiding alle facetten van de salesfunnel, waarin per fase marketing en sales moeten zorgen voor precies de juiste contactmomenten, informatie en verleidingen. Onze docenten zijn dus multidisciplinair inzetbaar en weten binnen de lessen de benodigde kennis en vaardigheden aan te bieden die de student nodig heeft om het vraagstuk dat centraal staat op te lossen. Je weet dus ook hoe je onderzoeksvaardigheden gebruikt om het salesvraagstuk op te lossen of uit te leggen welke economische onderbouwing er nodig is om de klant te overtuigen.

Naast het verzorgen van onderwijs toets je de leerresultaten van studenten. Je bent actief betrokken bij het begeleiden van studenten in hun project,- stage,- en afstudeeropdrachten, maar ook het coachen van studenten in hun studieloopbaan en verdere professionele ontwikkeling maakt een belangrijk onderdeel uit van de functie. Tevens lever je in samenwerking met collega docenten een actieve bijdrage aan de continue (door)ontwikkeling van het curriculum van de opleiding.

Ben jij wie we zoeken?

Onze ideale kandidaat is een professional met werkervaring in het sales- en marketingdomein met een afgeronde masteropleiding (hbo of wo). Didactische en coachende vaardigheden zijn van belang maar daar kunnen we je ook gaandeweg in door ontwikkelen. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in het werkveld en vakgebied en onderhoudt contacten met het werkveld om zo je kennis up-to-date te houden en in te brengen in het onderwijs. Je bent in staat om op een inspirerende manier kennis over te dragen aan studenten. Dit doe je in samenwerking met collega docenten die garant staan voor optimaal onderwijs. Verder beschik je over een verbindend, vernieuwend en coachend vermogen. Ervaring in het (hbo)onderwijs is een pré. 

 

Wat bieden we jou?

Hogeschool Rotterdam biedt in eerste instantie een jaarcontract met een mogelijkheid van verlenging. Het salaris bedraagt minimaal € 3731,81 en maximaal € 5127,39 bruto (schaal 11) per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

 

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

De Rotterdam Academy (RAc) bestaat 10 jaar en biedt meer dan 17 Associate degree-opleidingen (Ad) aan in diverse vakgebieden. Associate degrees zijn praktische tweejarige hbo-opleidingen. Het Ad-onderwijs heeft zich duidelijk gepositioneerd tussen niveau 4 (mbo) en niveau 6 (hbo-bachelor). De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, het Albeda college en Hogeschool Rotterdam met behoud van de verantwoordelijkheid voor inhoud en kwaliteit bij de Hogeschool Rotterdam. De kernwaarden van de Rotterdam Academy zijn: Vakmanschap, Verbondenheid en Vernieuwing.

Het sales landschap verandert snel. Door de sterke opkomst van online sales en marketing is een nieuwe customer journey ontstaan, meer gericht op de persoon en zijn specifieke behoeften. Tegelijkertijd integreren sales & marketing steeds meer. Dat vraagt om een andere klantbenadering. En dus om aangepast en vernieuwend onderwijs. Bij Rotterdam Academy kun jij daarin een belangrijke schakel zijn, want onze Ad-opleiding Sales & Accountmanagement heeft enorme behoefte aan salesgerichte praktijkmensen. Als docent sta je hier middenin een bruisende kennisomgeving en kun je echt van betekenis zijn voor de student en zijn ontwikkeling. Op het snijvlak van onderwijs en arbeidsproces werk je praktijkgericht aan het opleiden van je studenten. Bij ons lopen studenten rond met een hands-on instelling. Studenten die morgen in praktijk brengen wat we ze vandaag leren. Daarom hebben we binnen het curriculum de salesfunnel centraal gesteld. Een groot thema waarin alle elementen van de opleiding samenkomen en per fase gekeken wordt welke sales- en marketingactiviteiten er nodig zijn om de klant te activeren. Je maakt deel uit van een hecht team collega’s, waar je jouw eigen specialisme aan toevoegt. Dat kan zijn op het gebied van kennis, vaardigheden of talentontwikkeling. Daarbij is alles gericht op de vraag: hoe helpen we de student verder naar de volgende stap in zijn ontwikkeling? En dan is geen dag hetzelfde! Er is veel vrijheid om je eigen sales expertise binnen de opleiding uit te werken en inkleuring te geven aan het onderwijs. Wil je gastcolleges opzetten of veel op pad met studenten? Ga vooral je gang! Weet je netwerken handig aan elkaar te koppelen om nóg dichter op het werkveld te kunnen zitten? Top! En als je dan ook nog het salesvak op een boeiende en inspirerende manier weet over te brengen ben jij dé persoon voor deze functie!

Locatie

Je gaat werken op de locatie Museumpark. Deze locatie is gelegen bij het metrostation Dijkzigt en is op loopafstand van het centrum van Rotterdam. De locatie is uitstekend te bereiken met het OV.
Foto van locatie Locatie

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Interesse?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie of de werving- en selectieprocedure, neem dan contact op met Meike van Prooijen, onderwijsmanager Sales & Accountmanagent via email: m.r.van.prooijen@hr.nl

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen? Klik dan op ‘direct solliciteren’ onderaan deze advertentie om online te solliciteren. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en een curriculum vitae.

 

Sluitingstermijn vacature: 30-04-2022

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen