Docent Onderzoeksvaardigheden/ Methoden en Technieken gezocht (0,6-1,0 fte)

Instituut voor de Gebouwde Omgeving

Ben jij thuis in de wereld van onderzoek en de methoden en technieken die hierbij worden gebruikt? Krijg jij energie van het overbrengen van deze kennis en ervaring op studenten tijdens hun studie? Dan is onderstaande vacature zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als docent Onderzoeksvaardigheden/ Methoden en Technieken zal je ingezet worden in het eerste en tweede jaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij. Je moet dan denken aan vakken als informatievaardigheden, methoden en technieken, statistiek en onderzoeksvaardigheden. Afhankelijk van je expertise ga je een rol spelen bij deze verschillende vakken die binnen de opleiding gegeven worden. Er zal samen met de onderwijsmanager, directe collega’s en jijzelf gekeken worden waar jij het best kan worden ingezet. Je staat als docent bij ons niet enkel voor de klas: binnen de opleiding wordt het onderwijs zowel klassikaal, als in projecten vormgegeven. Je wordt daarnaast uitgedaagd en gefaciliteerd om jezelf te blijven ontwikkelen aangaande je vakkennis en je didactische vaardigheden.

Wat bieden we jou?

Een jaarcontract (D4 cao hbo)
  Een goede werk/privé balans (40+ vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband, mogelijkheid tot betaald ouderschapverlof 75%, flexibele werktijden)
  Salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding, van minimaal €2.845,48 en maximaal €5.026,85 bruto per maand (schaal 10 en 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
  Ontwikkelmogelijkheden zoals een door ons gefaciliteerde didactische opleiding tot hbo-docent
  Zelfstandige en maatschappelijk relevante functie

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Het team en de opleiding

Je wordt onderdeel van een team van ongeveer 45 professionals die gezamenlijk ruim 1000 studenten opleiden. Mocht je dus ondersteuning nodig hebben dan is die er zeker. Daarnaast kenmerkt het team van de opleiding Vastgoed & Makelaardij zich als een professioneel gezellig team dat dicht bij de student staat. Het is een gemêleerd gezelschap van mensen met verschillende opleidingsachtergronden maar met een gemeenschappelijk doel om zo goed mogelijk onderwijs vorm te geven. De opleiding is de afgelopen jaren flink gegroeid en de verwachting is ook dat dit zich de komende jaren doorzet.

Ben jij wie we zoeken?

• Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond.
  • Je hebt bij voorkeur (relevante) ervaring met het doen van onderzoek.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het onderwijs.
  • Je didactische en coachende vaardigheden zijn up-to-date.
  • Je hebt affiniteit met de gebouwde omgeving en de digitale, commerciële belevingswereld van onze ondernemende studenten.
  • Je hebt affiniteit met volwassen studenten als serieuze gesprekspartner op niveau.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Academieplein

G.J. de Jonghweg 4 - 6 3015 GG Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt of komt die in de buurt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jean-Paul Weber op: 06-11330645 of via j.weber@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Sluitingstermijn is 30 mei 2021

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.