Menu Zoeken English

De zorg staat geen seconde stil en vraagt voortdurend om docenten die hun visie én praktijkervaring willen inzetten voor het hoger onderwijs. Zeker binnen het vakgebied Logopedie. Het Instituut voor Gezondheidszorg ontwikkelt en verzorgt onderwijs voor toekomstige professionals, in een open, uitnodigende sfeer die dagelijks inspireert. Weet jij onze studenten een stap verder te brengen in hun ontwikkeling?

Wat ga je doen? 

Als docent Logopedie draag je in belangrijke mate bij aan het vormen van nieuwe generaties logopedisten, die helemaal klaar zijn voor de huidige en toekomstige eisen van het beroep. Je verzorgt divers en inclusief stemonderwijs in verschillende leerjaren. Je begeleidt en coacht studenten in hun leerproces. Dit stelt je voor boeiende uitdagingen, die van de docenten bijzondere kwaliteiten vragen. Visie, daadkracht, betrokkenheid en passie. Ook participeer je in het docententeam. 

Wat bieden we jou?

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar (D4 CAO-HBO) 
 • Minimaal € 2.845,48 en maximaal € 4.307,66 (schaal 10) bruto per maand bij een volledig dienstverband
 • 8,3% eindejaarsuitkering
 • Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP 

Het team en de opleiding 

Bij Hogeschool Rotterdam vallen alle gezondheidsgerelateerde opleidingen onder het Instituut voor Gezondheidszorg (IvG). Hier vind je een breed aanbod aan bachelor- en masteropleidingen. Het instituut is verbonden aan een modern kenniscentrum. Samen doen zij onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs. Voor het Instituut voor Gezondheidszorg zijn we op zoek naar een nieuwe docent Logopedie, die onze studenten met hart voor onderwijs kan begeleiden.

Ben jij wie we zoeken?

Als docent logopedie verzorg je onderwijs voor studenten. Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Want je krijgt flink wat verantwoordelijkheid en jouw actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de opleiding is meer dan gewenst. Je begeleidt groepen binnen het stemonderwijs en vocal skills. Je geeft vaardigheidsonderwijs, begeleidt bij stage en verzorgt en ontwikkelt werkcolleges. 

Eisen

 • Afgeronde opleiding Logopedie
 • Ervaring in de beroepspraktijk op het gebied van stemproblematiek
 • Affiniteit met en interesse in didactiek
 • Gefocust op samenwerking
 • Klankbord, coach en motivator voor studenten
 • Ondernemend, stimulerend en enthousiasmerend

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. 

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Waar ga je werken?

Het IVG is gevestigd aan de Rochussenstraat.

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Dian Verberne is onderwijsmanager opleiding Logopedie. Zij hoort graag van je. Neem contact met haar op via d.a.verberne-nuijten@hr.nl.

Is dit je droombaan? 

Reageer snel voor 12 juli 2021 of beter nog: nu meteen.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen