Docent Logistiek en Digitalisering (1,0 fte)

Rotterdam Academy

Hogeschool Rotterdam brengt werelden samen. Voor toekomstige docenten, onderzoekers, ondersteuners en managers die durven te kiezen voor een baan in het onderwijs. En voor onderwijsprofessionals die willen werken aan de meeste ambitieuze hogeschool van de Randstad met 39.000 studenten en bijna 4000 werknemers. Meer dan 100 nationaliteiten werken en studeren bij ons, met de stad Rotterdam als laboratorium. We delen dezelfde drive: wij zijn hier elke dag om bij te dragen aan de ontwikkeling van studenten.

Wat ga je doen?

Als docent Logistiek en Digitalisering ontwikkel je voor een belangrijk deel van jouw aanstelling digitaal onderwijs. Door het praktijkgerichte karakter van de opleiding is relevante praktijkervaring een pré. Daarnaast ben je beschikbaar om vakken Logistiek te geven en denk je mee in het (door) ontwikkelen van de opleiding.

Wat bieden we jou?

€2.769,32 - € 4.192,37 bruto per maand
  Volledige 13e maand
  Uitstekende scholingsmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Het onderwijsaanbod van Hogeschool Rotterdam wordt vormgegeven vanuit 13 verschillende instituten. Zo’n 95 verschillende opleidingen zijn op vakgebied geclusterd binnen één van deze instituten. Behalve bij de Rotterdam Academy. De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Zadkine, het Albeda college en Hogeschool Rotterdam en is het instituut waar alle Associate degree opleidingen voor alle vakgebieden zijn ondergebracht. Associate degrees zijn praktische tweejarige hbo-opleidingen. Onze belangrijkste doelgroep is de mbo-student die wil doorstuderen in het hbo, en op die manier zijn talenten nóg verder wil ontwikkelen. En dat is de expertise die we bij Rotterdam Academy allemaal inzetten: wij weten hoe we de mbo-instromer de stap laten maken, die hij zonder de mogelijkheden van de Associate degree niet zou hebben gemaakt.

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze studenten? Wij zijn op zoek naar een  docent Logistiek en Digitalisering.

Wat heb je als docent aan de Ad-opleiding Logistiek Management van de Rotterdam Academy dat een ander niet heeft? Voldoening, respect, volop ruimte voor innovatie en een permanente kennisvoorsprong, om maar eens iets te noemen. In de logistiek spelen automatisering, robotisering en onderliggende processen een steeds grotere rol. Op dat vlak verandert alles zó snel, dat je als hogeschool echt bovenop de actualiteit moet zitten. Dat doen we door een sterke verbinding met de beroepspraktijk. Daarbij wachten we niet totdat bedrijven projecten uitzetten, maar fungeren we zelf ook als proeftuin om projecten voor en met bedrijven op te starten. Ons hele curriculum is erop geënt. Per periode staat één thema uit de logistiek centraal en alles in die periode wordt daaraan gekoppeld. Van warehousing tot marketing en sales. Verwacht van ons geen boekenwijsheid, maar integraal praktijkonderwijs van nu, waardoor de aansluiting met het werkveld maximaal is. Een werkveld dat ook meekijkt, meedenkt en mee pioniert om tot resultaten en nieuwe oplossingen te komen. Ben jij van nature net zo nieuwsgierig, dan maak je hier iedereen blij. Je studenten, die jouw persoonlijke aandacht, coaching en begeleiding zoeken. Je collega’s van diverse disciplines, die profiteren van nóg meer functionele samenwerking. Het werkveld, dat mede dankzij jou weer op een lichting ijzersterke praktijkmensen kan rekenen. En jijzelf, want de enorme dynamiek en waardering die je bij ons als docent dagelijks ervaart, is met niets te vergelijken. De continue wisselwerking tussen onderwijs en het werkveld levert telkens weer nieuwe inzichten en perspectieven op. Voor jou dus ook meteen een unieke kans om je verder te ontwikkelen en je externe netwerk uit te breiden. Bij ons krijg je daarvoor alle ruimte. Wil jij actief participeren in het logistieke succes van morgen? We kunnen niet wachten.

Ben jij wie we zoeken?

Onze ideale kandidaat is een professional die beschikt over een afgeronde masteropleiding (hbo of wo). Didactische en coachende vaardigheden zijn van belang maar daar kunnen we je ook gaandeweg in door ontwikkelen. Je hebt werkervaring in de ICT en logistieke sector en bent op de hoogte van recente ontwikkelingen en inzichten binnen het vakgebied. Het is een pré als je ervaring hebt met lesgeven/ trainen. Je werkwijze kenmerkt zich door een proactieve houding en je kunt goed samenwerken in teamverband. Verder ben je een kritisch persoon die constant de praktijkrelevantie van de theorie toetst en graag een bijdrage levert in de optimalisatie van het gehele curriculum van Logistiek Management.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Heb je vragen over de inhoud van deze functie of de werving- en selectieprocedure, neem dan contact op met Jeroen Vrins (opleidingscoördinator) via email: j.vrins@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.