Docent Logistiek (0,5-3,0 fte)

Rotterdam Academy

Ben jij thuis in de logistieke wereld? Wil jij jouw kennis delen en onze studenten een stap verder brengen in hun ontwikkeling? Lijkt het jou een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de optimalisatie van ons onderwijsprogramma? Dan is onderstaande vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

Binnen de opleiding Logistiek Management ga je theorie, -en praktijklessen verzorgen op het gebied van Warehousing, Transport, Productie, Integrale Logistiek, Voorraadbeheer en Fysieke Distributie.  De continue wisselwerking tussen het onderwijs en het werkveld levert telkens nieuwe inzichten en perspectieven op die je verwerkt in het (digitale) onderwijs. Daarnaast weet je als docent Logistiek de praktijk naar binnen te halen en jouw netwerk in te zetten in ten behoeve van het onderwijs. Naast lesgevende taken begeleid je studenten in hun persoonlijke ontwikkeling, bij projecten en in de afstudeerfase. Tevens lever je een bijdrage aan de vernieuwing van vorm en inhoud van de opleiding en ontwikkel je lesmateriaal en toetsen.

Wat bieden we jou?

Een arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband
  Afhankelijk van ervaring een salaris tot maximaal € 5.026,85 bruto fulltime per maand
  8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
  Een ruime verlofregeling
   Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden
   Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Opleiding Logistiek Management

Maak kennis met je toekomstige collega's

In de logistiek spelen automatisering, robotisering en onderliggende processen een steeds grotere rol. Op dat vlak verandert alles zó snel, dat we als hogeschool echt bovenop de actualiteit moet zitten. Dat doen we door een sterke verbinding met de beroepspraktijk. Daarbij wachten we niet totdat bedrijven projecten uitzetten, maar starten we voor en met bedrijven projecten op. Ons hele curriculum is hierop geënt. Per onderwijsperiode staat één thema uit de logistiek centraal en alles in die periode wordt daaraan gekoppeld. Wij bieden integraal praktijkonderwijs van nu, waardoor de aansluiting met het werkveld maximaal is. Een werkveld dat ook meekijkt, meedenkt en mee pioniert om tot resultaten en nieuwe oplossingen te komen.

Ben jij wie we zoeken?

De kandidaat die wij zoeken beschikt over onderwijservaring en is een enthousiaste professional met relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan in Service Logistiek/ Operations Management. De overige eisen zie je hiernaast->

Binnen onze hogeschool hechten wij grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als hogeschool te kunnen excelleren. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Bijzonderheden

• Sollicitaties van kandidaten zonder afgeronde masteropleiding worden niet meegenomen in de selectieprocedure.
  • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Informatie? Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie of de selectieprocedure? Neem dan contact op met Jeroen Vrins (onderwijsmanager) via email: j.vrins@hr.nl.

Wil je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen? Klik dan op ‘direct solliciteren’ onderaan deze advertentie om online te solliciteren. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en een curriculum vitae.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.