De rol

Wij zoeken per volgend schooljaar een docent voor onze bachelor HRM opleiding die met solide en recente HR ervaring, contextrijk onderwijs kan verzorgen voor onze studenten. In deze rol geef je naast de inhoud ook HR vaardigheden zoals presenteren, gesprekstechnieken, adviseren en begeleid je projecten samen met studenten voor het bedrijfsleven op voornamelijk HR gerelateerde vraagstukken. Affiniteit met de bedrijfskundige invalshoek (business cases onderbouwen met financiële data etc.) is voor ons een mooie toevoeging.

Als docent werk je als deskundige, begeleider, inspirator, onderzoeker en professional. Samen met collega’s ontwikkel je tevens onderwijs in de volle breedte van het HR vak waarbij je de trends en het werkveld vertaalt naar ons onderwijs. Je participeert actief in het docententeam, je begeleidt en coacht studenten en je hebt een uitgebreid netwerk zodat je de praktijk kan binnen halen voor onze studenten.

Profiel

• Je hebt een afgeronde Master opleiding, bij voorkeur richting HRM en/of bedrijfskunde.
  • Je hebt solide & recente ervaring als (senior) HR Business Partner, HR Manager of HR-adviseur in een nationale en/of internationale omgeving.
  • Je hebt affiniteit of ervaring met de pedagogische / didactische kant van het onderwijs en je kunt de inhoud op een inspirerende wijze overbrengen aan studenten met een verschillend instroomniveau.
  • Je maakt van nature makkelijk contact met mensen en in ons geval ook de studenten, zij zijn immers onze interne klant.
  • Je bent analytisch, flexibel, professioneel, resultaatgericht en neemt je verantwoordelijkheid.
  • Je herkent jezelf in de woorden: open, teamplayer, coach en innovator. Je bent een inspirator voor je collega’s en studenten.
  • Je hebt affiniteit met onderwijsvernieuwing en digitalisering.
  • Je bent in staat om actuele ontwikkelingen uit de praktijk te verbinden met het onderwijs.
  • Je hebt een lerende, reflectieve en onderzoekende houding en bent in staat studenten daarop aan te sturen.
  • Je bent bereid de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid te behalen of je bent reeds in bezit van je onderwijsbevoegdheid.

De opleiding

Binnen de Hogeschool Rotterdam Business School studeren ca. 12.000 studenten aan internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen. Dat is ongeveer 30% van het totaal aantal studenten van Hogeschool Rotterdam. De Business School profileert zich met drie inhoudelijke accenten in haar activiteiten: sociaal, duurzaam en digitaal. Het zijn bij uitstek déze drie accenten die de Business School verbinden aan de regio Rotterdam.

De Business School is een gemeenschap van professionals die samen met onze studenten een dynamische onderwijsinstelling vormt voor het economisch werkveld. De Business School biedt onderwijs dat voor iedereen toegankelijk is, in een leeromgeving die lijkt op de beroepspraktijk en waar het werkveld actief participeert. In het onderwijs staat de ontwikkeling van de studenten centraal en wordt de student voorbereid op een wereld die steeds verandert.

De opleiding HRM is onderdeel van deze Business School en verzorgt met circa 35 medewerkers voor ongeveer 750 studenten onderwijs. Momenteel wordt er een nieuw curriculum ontwikkeld waar de nadruk ligt op het verantwoordelijkheidsgevoel van onze studenten voor hun eigen leerproces.

Ons aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar (art. D4 Cao-hbo) met uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt minimaal €3.731,81 en maximaal €5.127,39 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring (schaal 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Bjorn Boek via 0650606677 of b.boek@hr.nl.

Sluitingsdatum: 1 juli 2022.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.