Menu Zoeken English

Docent HRM met een bedrijfskundig profiel (minimaal 0,8 - 1,0 fte)

HR Business School

Functie

Wij zoeken per direct een docent HRM met een bedrijfskundige profiel die alles weet over HR, Finance, HR Analytics, kostprijs berekeningen, ROI, Opex, Capex, Big-Data, Data Driven Decision making, Tooling etc. Affiniteit of ervaring met HRM is essentieel want naast de inhoud geef je ook HR vaardigheden zoals advisering en begeleid je projecten samen met studenten voor het bedrijfsleven. 

In deze rol verzorg je als docent onderwijs voor bachelor HRM studenten als deskundige, begeleider, inspirator, onderzoeker en professional. Samen met collega’s ontwikkel je onderwijs binnen de leerlijn Accounting/Analytics waarbij je de trends en het werkveld vertaalt naar ons onderwijs. Het vak is bij onze HRM opleiding een volwaardig onderdeel van het nieuwe curriculum. Je participeert actief in het docententeam, je begeleidt en coacht  studenten en je hebt een uitgebreid netwerk zodat je de praktijk kan binnen halen voor contextrijk onderwijs voor onze studenten.

Profiel

  • Je hebt een afgeronde Master opleiding, bij voorkeur Bedrijfskunde of HRM.
  • Je hebt ervaring met de pedagogische didactische kant van het onderwijs en je kunt het vak op inspirerende wijze overbrengen aan studenten met een verschillend instroomniveau.
  • Je hebt bij voorkeur solide werkervaring als HR professional in de rol van HR Business Partner.
  • Je bent analytisch, flexibel, professioneel, resultaatgericht en neemt je verantwoordelijkheid.
  • Je herkent jezelf in de woorden: teamplayer, coach en innovator. Je bent een inspirator voor je collega’s en studenten.
  • Je hebt affiniteit met onderwijsvernieuwing en digitalisering.
  • Je beschikt over coachende vaardigheden en bent in staat om actuele ontwikkelingen uit de praktijk te verbinden met het onderwijs.
  • Je hebt een lerende, reflectieve en onderzoekende houding en bent in staat studenten daarop aan te sturen.
  • Je bent open, flexibel en hebt een op samenwerking gerichte instelling.
  • Je beschikt over een Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid of bent bereid die te behalen.

De opleiding

Binnen de Hogeschool Rotterdam Business School studeren ca. 12.000 studenten aan internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen. Dat is ongeveer 30% van het totaal aantal studenten van de Hogeschool Rotterdam. De Business School profileert zich met drie inhoudelijke accenten in haar activiteiten: sociaal, duurzaam en digitaal. Het zijn bij uitstek déze drie accenten die de Business School verbinden aan de regio Rotterdam.

De Business School is een gemeenschap van professionals die samen met onze studenten een dynamische onderwijsinstelling vormt voor het economisch werkveld. De Business School biedt onderwijs dat voor iedereen toegankelijk is, in een leeromgeving die lijkt op de beroepspraktijk en waar het werkveld actief participeert. In het onderwijs staat de ontwikkeling van de studenten centraal en wordt de student voorbereid op een wereld die steeds verandert.

De opleiding HRM is onderdeel van deze Business School en verzorgt met circa 35 medewerkers voor ongeveer 750 studenten onderwijs. Momenteel wordt er een nieuw curriculum ontwikkeld waar de nadruk ligt op het verantwoordelijk gevoel van onze studenten voor hun eigen leerproces.

Ons aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar (art. D4 cao-hbo). Het salaris bedraagt minimaal €3.658,64 en maximaal €5.026,85 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring (schaal 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je per mail contact opnemen met Wim Otte, onderwijsmanager opleiding HRM, onder vermelding van: vacature docent HRM, w.g.otte@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen