Menu Zoeken English

Bij Career Academy studeren ongeveer 600 studenten in deeltijd in de opleidingen HRM, Bedrijfskunde, Finance & Control, Commerciële economie en Business, IT & Management. Ongeveer de helft van hun opleiding volgen de studenten in gecombineerde klassen van deze opleidingen. Wij zoeken een collega die, naast deze multidisciplinaire onderdelen, op kan leiden in het HRM vakgebied.

Onze studenten zijn werkende professionals met uiteenlopende achtergronden en ervaring, ook op het gebied van scholing. Ons onderwijs is flexibel, waarbij de student gestimuleerd wordt om zelf de regie te nemen over het eigen leerproces. Daarbij werken we in halfjaarlijkse modules waarin slechts één leeruitkomst centraal staat met daarin beschreven wat de student aan het einde van de module moet kennen en kunnen. De student kan hierdoor de studie direct toepasbaar maken in de eigen werkomgeving. Toetsing doen we uitsluitend door middel van portfolio assessments.

We zoeken iemand met een sterke interesse voor en verbondenheid met het beroepenveld die zich daarnaast wil verdiepen in de HRM vraagstukken van nu. Daarbij houd je nationale en internationale trends bij en verwerkt deze in het vakmanschap. Bij voorkeur heb je ervaring met het begeleiden van studenten die tegelijkertijd werken en studeren. De belangrijkste voorwaarde is echter dat je ervaring hebt in de beroepspraktijk. Hierdoor begrijp je wat onze studenten dagelijks ervaren en ben je voor de studenten een geloofwaardige gesprekspartner. We zijn op zoek naar iemand die de studenten begrijpt, hun talenten signaleert, en een inspiratiebron is voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Je werkt in een team van ongeveer 25 professionals die gezamenlijk ruim 600 studenten opleiden. Een gemêleerd gezelschap van mensen met verschillende opleidingsachtergronden en bedrijfservaring, maar met een gemeenschappelijk doel om zo goed mogelijk het onderwijs van de Career Academy vorm te geven. Het team kenmerkt zich door verbondenheid met studenten en de Career Academy. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en de verwachting is ook dat dit zich de komende jaren voortzet. Er is dus genoeg ruimte voor ontwikkeling en innovatie! Je staat er niet alleen voor want je geeft het onderwijs altijd samen met collega’s en je kan met vragen ook altijd terecht bij je manager.

Wat bieden we jou?

  Een jaarcontract (D4 cao hbo), met perspectief op vaste aanstelling.
  Een goede werk/privé balans (40+ vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband, mogelijkheid tot betaald ouderschapverlof 75%, flexibele werktijden).
  Een fulltime aanstelling is mogelijk, echter de voorkeur gaat uit naar parttime aanstelling, in combinatie met een relevante functie in het werkveld. De omvang van de aanstelling wordt mede bepaald door de inzetbaarheid op de verschillende modules.
  Salaris, afhankelijk van ervaring, van minimaal €2.845,48 en maximaal €5.026,85 bruto per maand (schaal 10 of 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
  Ontwikkelmogelijkheden zoals een door ons gefaciliteerde didactische opleiding tot hbo-docent.

  • Zelfstandige en maatschappelijk relevante functie.

Ben jij wie we zoeken?

  • Je hebt minimaal een afgeronde, relevante HBO opleiding, bij voorkeur een Masteropleiding;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je hebt een dienstverlenende instelling om onze studenten te begeleiden naar nieuwe kennis en hun bachelor diploma;
  • Je hebt didactische vaardigheden en je hebt de ambitie om deze verder te ontwikkelen. Je hoeft niet eerder in het onderwijs werkzaam te zijn geweest;
  • Je wilt graag bijblijven, zowel op jouw vakgebied(en) als op aanpalende vakgebieden. Dit kan je ook aantonen door middel van onderwijs of cursussen die je de afgelopen jaren hebt gevolgd.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt of komt die in de buurt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Steph Lausberg, Onderwijsmanager Career Academy, 06 – 39 18 69 00 of s.v.m.lausberg@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen