Docent Ergotherapie (2x 0,4-0,6 fte)

Instituut voor Gezondheidszorg

Het Instituut voor Gezondheidszorg (IvG) heeft een breed aanbod aan gezondheids-gerelateerde opleidingen. Hieronder vallen de bacheloropleidingen Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Verpleegkunde, Leraar Gezondheidszorg en Welzijn, Management in Zorg, Verloskunde, en Medisch Hulpverlener. Daarnaast verzorgt het Instituut de masteropleidingen Advanced Nursing Practice, Physician Assistant, Manuele Therapie, Sportfysiotherapie en Kinderfysiotherapie.

Het instituut is verbonden aan een kenniscentrum. Samen doen zij praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs. Het Instituut voor Gezondheidszorg is op zoek naar een docent voor de opleiding Ergotherapie voor vervanging voor de periode tot eind juli 2020

Functie

Als docent verzorg je onderwijs voor studenten Ergotherapie in de rol van deskundige, regisseur, begeleider, medebehandelaar, adviseur, onderzoeker en professional. Tot de taken behoren:

• Het verzorgen van onderwijs (uitvoeren en organiseren);
  • Participeren in het docententeam;
  • Begeleiden en coachen van studenten;
  • Begeleiden van projectmatig onderwijs;
  • Onderhouden van contacten met het beroepenveld.

Profiel

• Je beschikt over een afgeronde opleiding Ergotherapie en bij voorkeur in het bezit van afgeronde masteropleiding;
  • Je hebt ruime (en recente) ervaring in de beroepspraktijk, bij voorkeur op een van de volgende terreinen kinderen/ondersteunen en versterken;
  • Je hebt een ondernemende en op samenwerking gerichte instelling;
  • Je bent in staat om voor studenten een stimulerende leeromgeving te creëren en de student te enthousiasmeren en te motiveren;
  • Je hebt affiniteit met competentiegericht leren;
  • Je hebt een resultaat- en studentgerichte houding;
  • Je beschikt over didactische en coachende kwaliteiten;
  • Je bent in staat jouw inzicht in de relevante, actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met de onderwijsmethodiek;
  • Organisatorische kwaliteiten zijn een pré.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijk contract voor de duur van de vervanging (D4 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 (schaal 10) en maximaal €4.892,31 (schaal 11) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering). Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling. Het vervullen van de vacature op detacheringbasis behoort tot de mogelijkheden.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je verkrijgen bij Jan Willem Bakker, onderwijsmanager opleiding Ergotherapie IVG, telefoon 010-794 4261.

Sluitingsdatum: 28 oktober 2019

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.