Menu Zoeken English

Docent (digital) Marketing gezocht voor de community Global Marketing & Sales (0,8-1,0 fte)

HR Business School

Hogeschool Rotterdam Business School

Binnen Hogeschool Rotterdam Business School studeren ca. 11.000 studenten aan internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen. De Business School profileert zich met vier kernthema’s: betekeniseconomie, circulaire- en digitale economie en leiderschap. Het zijn bij uitstek déze thema’s die de Business School verbinden aan de regio Rotterdam. De Business School is een gemeenschap van professionals die samen met onze studenten een dynamische onderwijsinstelling vormt voor het economisch werkveld. De Business School biedt onderwijs dat voor iedereen toegankelijk is, in een leeromgeving die lijkt op de beroepspraktijk en waar het werkveld actief participeert. In het onderwijs staat de ontwikkeling van de studenten centraal en wordt de student voorbereid op een wereld die steeds verandert.

Community Global Marketing & Sales

De opleiding Commerciële Economie is onderdeel van deze Business School. Studenten die Commerciële Economie willen studeren kunnen kiezen uit vier verschillende vierjarige differentiatieprofielen (community’s). Eén daarvan is de community Global Marketing & Sales (GMS). De commercieel econoom uit deze community ziet kansen in een steeds veranderende wereld en zet die om in commerciële waarde. We geloven dat commerciële vraagstukken steeds meer bekeken worden vanuit een ‘global perspectief’, mede door het digitale tijdperk waarin we leven en de global uitdagingen zoals duurzaamheidsvraagstukken waar onze maatschappij voor staat. De startende commercieel econoom van GMS gaat werken voor middelgrote tot grote ondernemingen en brengt de organisatie en stakeholders in beweging. Daarbij heeft hij gevoel voor de organisatiecultuur en realiseert verandering. Juist door kleine interventies verschuift de koers van de onderneming. Omdat de wereld zo snel verandert is hij flexibel en stelt hij zich lerend op.

We maken het onderwijs samen door in kleine teams van docenten dagelijks te werken aan een passend pedagogisch en didactische klimaat. Door te werken in teams maken we ook ruimte voor elkaars talenten en kunnen we leren van elkaar.

Functie

Voor GMS zijn we per september op zoek naar een docent die in staat is studenten te begeleiden en motiveren voor het oppakken van commerciële vraagstukken. We zoeken iemand die zich wil verdiepen in de commerciële vraagstukken van nu, die zich meer en meer ook in de digitale, circulaire wereld bevinden en dit samen met collega’s wil vormgeven. Je vindt het leuk om een coachende, enthousiaste wijze studenten aan te zetten tot denken.

Profiel

 • Een afgeronde HBO opleiding is een vereiste, het is een pré als je beschikt over een afgeronde Masteropleiding, bij voorkeur met een relevante opleidingsachtergrond (Marketing/Bedrijfskunde/Bedrijfseconomisch).;
 • Je hebt actuele kennis van (digitale) marketingconcepten;
 • Je bent bereid ook in aanpalende vakgebieden les te geven zoals sales of finance;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het onderwijs en/of leren in het algemeen;
 • Je weet dat het onderwijs van nu niet meer bestaat uit louter hoorcolleges en bent in staat studenten op een actieve manier te laten spelen met theorie en praktijkvraagstukken;
 • Je bent in staat actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met het onderwijs en ziet een uitdaging in het samen bouwen aan kennis voor nu en de toekomst;
 • Je bent samenwerkingsgericht, neemt graag verantwoordelijkheid en bent positief ingesteld;
 • Je bent pro actief, weet hoe je zaken moet regelen en organiseren;
 • Je wilt zelf ook blijven leren en vindt zelfreflectie vanzelfsprekend;
 • Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van blended learning en hebt hier bij voorkeur ervaring in;
 • Met je ervaring ben je ook in staat studenten te begeleiden bij projecten, stages en afstuderen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar (art. D4 Cao-hbo). Het salaris bedraagt minimaal € 2.845,48 en maximaal € 5.026,85 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring (schaal 10 of 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail contact opnemen met Caroline Vrij, C.J.M.Vrij@hr.nl onderwijsmanager opleiding Commerciële Economie (Global Marketing & Sales, onder vermelding van: vacature docent Global).

Sluitingsdatum: 16 augustus 2021

In verband met vakantie kan het zijn dat je pas na 16 augustus reactie van ons krijgt.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen