Menu Zoeken English

Per 1 januari 2019 zijn de huidige instituten van het economisch domein opgeheven en samengevoegd tot de Hogeschool Rotterdam Business School (HRBS). Met de vorming van de HR Business School creëren we meer ruimte voor teams om hun verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast kunnen we de voorwaarden aanbrengen om de dienstverlening aan het onderwijs beter te doen, enerzijds door deze dichter tegen het onderwijs aan te organiseren, anderzijds door schaalvoordelen te oogsten op het niveau van de Business School.

Om beter aan te sluiten op de praktijk is de opleiding Commerciële Economie onderverdeeld in vier community ‘s; SportMarketing & Management, Marketing of Social Business, Global Marketing & Sales en Creative Marketing & Sales.

In de community SportMarketing & Management snappen de studenten dat een sportorganisatie niet alleen gaat voor sportieve winst, maar ook voor commercieel succes. De student en de medewerkers nemen de winnaarsmentaliteit op het veld mee naar de werkvloer om daar het verschil te maken. Als lid van de community SportMarketing & Management weten de medewerkers de studenten te betrekken en te activeren. Zij kunnen de context van de sportwereld verbinden aan het onderwijs en zij zijn in staat professionals, die het verschil gaan maken, op te leiden voor de sportbranche (sportorganisaties uit het private en publieke domein).

Functie

Je verzorgt onderwijs aan voltijdstudenten. Daartoe behoort naast het doceren van diverse cursussen in de sportbranche, ook projectmatig onderwijs en coaching van studenten. Als docent participeer je in het onderwijsteam van de community SportMarketing & Management.

Je bent betrokken bij kennisontwikkeling op vakgebieden zoals (sport)marketing, onderzoek, communicatie en je bent in staat het belang en de onderlinge relatie tussen de verschillende vakgebieden over te brengen en bent bereid actief deel te nemen aan onderwijsvernieuwing.

Wij zijn op zoek naar een collega met expertise op één van de, of combinatie van de volgende vakgebieden (sport)finance, communicatie, (sport)marketing.

Profiel

Het is een must dat je:

  • Een masteropleiding hebt afgerond*;
  • Affiniteit hebt met lesgeven aan jong adolescenten;
  • Beschikt over didactische en coachende vaardigheden;
  • Ervaring hebt met projectmanagement;
  • Affiniteit hebt met de sportbranche en het verenigingsleven;
  • Passie hebt voor sport;
  • Creatief bent;
  • Enthousiast, flexibel, betrokken en nieuwsgierig bent en dat je teamgevoel hebt.

*Sollicitaties van kandidaten zonder afgeronde masteropleiding worden niet meegenomen in de selectieprocedure.

Het is een pre dat je:

  • Ervaring hebt met lesgeven;
  • Ervaring hebt met digitale bewerkingsprogramma’s.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar (art. D4 Cao-hbo). Het salaris bedraagt minimaal €3.658,64 en maximaal €5.026,85 bruto per maand. Inschaling schaal 11 bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met drs. M.G. Koopmans-Broersma, onderwijsmanager community SportMarketing & Management. Bereikbaar op emailadres: m.g.koopmans-broersma@hr.nl of telefonisch 06-48135848.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen