Menu Zoeken English

Docent Communicatie & Online Marketing (2,0 fte)

Rotterdam Academy

Wil jij de toekomstige generatie communicatieprofessionals opleiden? Voor de praktijkgerichte Associate Degree opleiding Crossmediale Communicatie (CMC) zijn wij op zoek naar een communicatie-/online marketingprofessional. Het is belangrijk dat jij passie hebt voor je vak en dat jij op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen in het communicatie- en marketingvakgebied en dit kan overbrengen op een diverse groep studenten.

Ben jij wie we zoeken?

Beschik jij over minimaal een afgeronde hbo Bachelor opleiding? Ben je positief kritisch en toets jij praktijkrelevantie van de theorie? Beantwoord jij al deze vragen met ja? Dan zoeken we jou. Onderwijservaring is geen vereiste. Het is belangrijk dat jij passie hebt voor je vak en dat jij op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen in het communicatie- en marketingvakgebied en kan dit overbrengen op een diverse groep studenten.

Naast lesgeven ben je als docent bij de opleiding Crossmediale Communicatie actief betrokken bij het begeleiden van studenten in hun project-, stage- en afstudeeropdrachten. Daarnaast coach je studenten in hun studieloopbaan en verdere professionele ontwikkeling. Ook toets je de leerresultaten van studenten.

De afgelopen jaren heb jij ervaring opgedaan in het marketing- en/of communicatievak en heb jij een groot netwerk opgebouwd. Als docent kan jij jouw netwerk inzetten voor jouw lessen. Je hebt coachende kwaliteiten en bent op de hoogte van de actuele trends in het onderwijs, methoden en technieken of wil je daar verder in ontwikkelen.

Profiel

  • Je beschikt minimaal over een hbo bachelor opleiding.
  • Je hebt relevante werkervaring in het vakgebied.
  • Je hebt (werk)ervaring in online marketing.
  • Je zoekt actief de verbinding met de beroepspraktijk en verwerkt dit in het onderwijs.
  • Je hebt ideeën om het onderwijs aantrekkelijker te maken en weet anderen daar op positieve wijze in te betrekken en voor te motiveren.
  • Je bent gericht op samenwerking en je bent iemand die flexibel, zelfstandig en proactief is.
  • Je bent collegiaal en resultaatgericht door je eigen kwaliteiten optimaal af te stemmen op het gezamenlijke resultaat van CMC én aan de groep van collega’s.

Het team en de opleiding

Je komt bij Rotterdam Academy (RAc) terecht in een dynamisch en vooruitstrevend docententeam. En samen met jouw collega’s draag je bij aan de professionele ontwikkeling van de toekomstige generatie marketeers en communicatieprofessionals.

De Rotterdam Academy (RAc) is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam, ROC Zadkine en Albeda, dat in 2011 is opgericht. RAc is één van de 13 instituten van Hogeschool Rotterdam. We zijn een aanbieder van Associate degree-opleidingen (Ad). Associate degrees zijn praktische tweejarige hbo-opleidingen. Onze belangrijkste doelgroep is de mbo-student die wil doorstuderen in het hbo en op die manier zijn talenten nóg verder wil ontwikkelen. Het Ad-onderwijs heeft zich duidelijk gepositioneerd tussen niveau 4 (mbo) en niveau 6 (hbo-bachelor), met behoud van de verantwoordelijkheid voor inhoud en kwaliteit bij de Hogeschool Rotterdam.

De kernwaarden van de Rotterdam Academy zijn: Vakmanschap, Verbondenheid en Vernieuwing. Docenten die werkzaam zijn voor de Rotterdam Academy dragen deze waarden uit in de dagelijkse praktijk.

Wat bieden we jou?

Hogeschool Rotterdam biedt een tijdelijk contract aan met uitzicht op een vast dienstverband (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal € 2.845,48 en maximaal € 5.026,85 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

NB: bij Hogeschool Rotterdam start je als onervaren docent in salarisschaal 10. Dit is de startfunctie in jouw loopbaan als docent. Je kunt doorgroeien naar kerndocent, hogeschooldocent en hoofddocent. Voor deze ontwikkeling is het wel noodzakelijk dat je bij de volgende stap in het bezit bent van een masterdiploma.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Heb je vragen over de inhoud van deze functie of de werving- en selectieprocedure, neem dan contact op met Melina Menick Contreras (contm@hr.nl).

 

Wil je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen? Klik dan op ‘direct solliciteren’ onderaan deze advertentie om online te solliciteren. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en een curriculum vitae.

Sluitingstermijn: 31 oktober 2021

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen