Menu Zoeken English

De opleiding Business IT & Management is met ruim 160 medewerkers en 2500 studenten een onderdeel van Hogeschool Rotterdam Business School en is gevestigd aan de Kralingse Zoom in Rotterdam. Van medewerkers wordt verwacht dat ze steeds het beroep waartoe studenten worden opgeleid als uitgangspunt nemen bij het ontwikkelen, verzorgen en ondersteunen van onderwijs.

Het instituut is verbonden aan een kenniscentrum. Samen doen zij praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs.

Functie

Tijdens de opleiding ontwikkelt de student zich tot innovatieve professional. Jouw rol als docent is studenten te begeleiden tijdens deze ontwikkeling. Je verzorgt binnen de opleiding onderwijs in de kernvakken voornamelijk de IT gerelateerde vakken van de opleiding. Dit onderwijs bestaat uit het coachen van studenten bij het definiëren en opzetten van datamodellen en databases, het instrueren van tooling als Mendix en het corrigeren van functioneel ontwerpen.

Daarnaast begeleid en beoordeel je studenten tijdens hun stage, afstuderen en het doen van praktijkgericht onderzoek. Het medeonderhouden en doorontwikkelen van onderwijsprogramma’s behoort ook tot je taken. Verder wordt een bijdrage van je verwacht in het uitvoeren van projecten, contractactiviteiten en onderzoek voor het werkveld.

Profiel

  • Je hebt een relevante WO opleiding, inhoudelijk passend bij onze opleiding;
  • Je hebt nadrukkelijk kennis van en ervaring in Informatie management;
  • Je hebt daarnaast diepgaande, recente kennis van Database ontwerp en SQL; HTML, CSS, Software Development ervaring, Systeem ontwikkeling (bij voorkeur UML) en Mendix. Je hebt aantoonbare affiniteit met de andere hier genoemde vakgebieden;
  • Je hebt aantoonbare didactische vaardigheden;
  • Je wilt graag bijblijven, zowel op jouw vakgebied(en) als op aanpalende vakgebieden. Dat blijkt ook uit de vermelde opleidingsinspanningen op je cv;
  • Je herkent jezelf in de woorden: teamplayer, coach en innovatief. Hiermee ben je een inspirator voor je collega’s en studenten.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor de duur van twee jaar met uitzicht op vast (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.769,32 (schaal 10) en maximaal €4.892,31 (schaal 11) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering). Het vervullen van de vacature op detacheringsbasis behoort tot de mogelijkheden. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je per mail contact opnemen met Abdel El Yalte, onderwijsmanager opleiding BIM, onder vermelding van: vacature docent Business IT & Management, a.yalte.el@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.