Menu Zoeken English

Docent Business IT & Management (0,6-0,8 fte)

HR Business School

De arbeidsmarkt wacht met smart op nieuwe talentvolle professionals die data kunnen verzamelen en interpreteren. Ben jij iemand die zich thuis voelt in de wereld van datavergaring en data-analyse? En wil jij graag een rol spelen in het opleiden van de nieuwe generatie business IT’ers? Dan is onderstaande baan zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?

Van jou als docent verwachten wij dat je steeds het beroep waartoe studenten worden opgeleid als uitgangspunt neemt zodat zij zich tot volwaardige professionals ontwikkelen. Jouw rol als docent is studenten begeleiden tijdens deze ontwikkeling. Jij gaat onderwijs verzorgen met betrekking tot de data-gerelateerde vakken van de opleiding. Denk aan het coachen van studenten bij het definiëren en opzetten van datamodellen en databases. Hoe bouw je een database? Hoe interpreteer je datamodellen en hoe pas je deze toe? Welke informatie ga je verzamelen en welke functionaliteiten wil je toepassen en welke niet? Allemaal vragen die terugkomen in onze lessen en die jij samen met je studenten behandelt en gezamenlijk probeert te beantwoorden. Daarnaast begeleid en beoordeel je studenten tijdens hun stage, afstuderen en het doen van praktijkgericht onderzoek.

Verder onderhoud je onderwijsprogramma’s en krijg je de ruimte om vakken door te ontwikkelen. Tot slot wordt een bijdrage van je verwacht in het uitvoeren van projecten, contractactiviteiten en onderzoek voor het werkveld. De wereld rondom data verandert continu en we zoeken een collega die hierin meegaat en pioniert. Geen cowboy maar een bruggenbouwer die studenten en collega’s mee kan nemen op weg richting nieuwe wegen.

Wat bieden we jou?

  Een jaarcontract (D4 cao hbo)
  Een goede werk/privé balans (40+ vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband, mogelijkheid tot betaald ouderschapverlof 75%, flexibele werktijden)
  Mogelijkheden tot het doen van onderzoek
  Salaris, afhankelijk van ervaring, van minimaal €2.845,48 en maximaal €5.026,85 bruto per maand (schaal 10 of 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
 Ontwikkelmogelijkheden zoals een door ons gefaciliteerde didactische opleiding tot hbo-docent

 

  • Zelfstandig en maatschappelijk relevante functie

 

Het team en de opleiding

Je wordt onderdeel van een team van ongeveer 25 professionals die gezamenlijk ruim 600 studenten opleiden. Een gemêleerd gezelschap van mensen met verschillende opleidingsachtergronden maar met een gemeenschappelijk doel om zo goed mogelijk onderwijs vorm te geven. De opleiding is de afgelopen jaren flink gegroeid en de verwachting is ook dat dit zich de komende jaren voortzet. Er is dus genoeg ruimte voor ontwikkeling en innovatie! Je staat er niet alleen voor want je geeft het onderwijs altijd samen met collega’s en je kan met vragen ook altijd terecht bij je manager.

Ben jij wie we zoeken?

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding richting Informatiemanagement, Informatica, Data analyse, Data science of aanverwante richting afgerond
  • Je brengt relevante kennis en inzichten mee op het gebied van Business IT
  • Je hebt recente kennis van systemen die van toepassing zijn binnen de opleiding
  • Je hebt didactische vaardigheden en je hebt de ambitie om deze verder te ontwikkelen.(Je hoeft niet eerder in het onderwijs werkzaam te zijn geweest)
  • Je wilt graag bijblijven, zowel op jouw vakgebied(en) als op aanpalende vakgebieden. Dit kan je ook aantonen door middel van onderwijs of cursussen die je de afgelopen jaren hebt gevolgd

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in de veeleisende werkomgeving van een hogeschool hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij. 

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Adel el Yalte op: +31(0)621145655 | of via yalta@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen