Menu Zoeken English

De arbeidsmarkt vraagt mensen die data kunnen omzetten tot informatie waarop beslissingen genomen kunnen worden, mensen die begrijpen hoe de organisatiearchitectuur een weerslag heeft op de technieken die een soepel lopende organisatie mogelijk maken, mensen die applicaties kunnen bouwen en audits uit kunnen voeren op het gebied van security, privacy en risico’s. Onze Business IT en Management studenten worden opgeleid om de vertaalslag tussen de behoefte aan business zijde te realiseren naar IT oplossingen en om met state of the art IT-business te laten zien waar er voorsprong behaald kan worden.

De Career Academy leidt studenten op in deeltijd. De Career Academy kent vijf studierichtingen: Bedrijfskunde, Finance & Control, HRM, Commerciële Economie en Business, IT & Management. Drie van de modules (Creating Added Value, Proces en Performance Management en Strategisch Management)  worden gegeven in deze multidisciplinaire samenstelling. In deze modules wordt de business kant onderwezen. Vier modules (Datadriven Organiseren, Business - IT Alignment, Systeemontwikkeling, Security) leiden op in het IT gedeelte van het BIM vakgebied. Er is ook een keuzemodule Artificiële Intelligentie.

Onze studenten zijn werkende professionals met een variëteit aan achtergrond. Wij zijn momenteel op zoek naar een docent die bij voorkeur ervaring heeft met het begeleiden van studenten die tegelijkertijd studeren en werken. Ook is ervaring in het bedrijfsleven nodig om te weten wat de studenten dagelijks ervaren en een geloofwaardige gesprekspartner zijn.

Onze nieuwe collega moet in de vier BIM modules ingezet kunnen worden. En bij voorkeur ook in de drie multidisciplinaire modules. Als BIM team werken we veel samen om het curriculum continu te verbeteren op basis van de marktvraag, dan wel uit de evaluaties.

Wat bieden we jou?

  Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband (D4 cao hbo)
  Een goede werk/privé balans (40+ vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband, mogelijkheid tot betaald ouderschapverlof 75%, flexibele werktijden)
  Een fulltime aanstelling is mogelijk, echter de voorkeur gaat uit naar parttime aanstelling, in combinatie met een relevante functie in het werkveld
  Salaris, afhankelijk van ervaring, van minimaal €2.845,48 en maximaal €5026,85 bruto per maand (schaal 10 of 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
  Ontwikkelmogelijkheden zoals een door ons gefaciliteerde didactische opleiding tot hbo-docent

  • Zelfstandige en maatschappelijk relevante functie

Het team en de opleiding

Maak kennis met je toekomstige collega's

Je werkt in een team van ongeveer 25 professionals die gezamenlijk ruim 600 studenten opleiden. Een gemêleerd gezelschap van mensen met verschillende opleidingsachtergronden maar met een gemeenschappelijk doel om zo goed mogelijk onderwijs van de Career Academy vorm te geven. De CA is de afgelopen jaren flink gegroeid en de verwachting is ook dat dit zich de komende jaren voortzet. Er is dus genoeg ruimte voor ontwikkeling en innovatie! Je staat er niet alleen voor want je geeft het onderwijs altijd samen met collega’s en je kan met vragen ook altijd terecht bij je manager.

Ben jij wie we zoeken?

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding richting Informatiemanagement, Informatica, Data analyse, Data science of aanverwante richting afgerond;
  • Je brengt relevante kennis en inzichten mee op het gebied van Business en IT zoals hierboven beschreven;
  • Je hebt recente kennis van systemen die van toepassing zijn binnen de opleiding (waaronder bijvoorbeeld: Power BI, Bizagi, Mendix, Github, Anaconda, moderne codeertalen (R., Python, Julia));
  • Je bent een teamspeler;
  • Je hebt een dienstverlenende instelling om onze studenten te begeleiden naar nieuwe kennis en hun bachelor diploma;
  • Je hebt didactische vaardigheden en je hebt de ambitie om deze verder te ontwikkelen. (Ervaring in het onderwijs is geen vereiste);
  • Je wilt graag bijblijven, zowel op jouw vakgebied(en) als op aanpalende vakgebieden. Dit kan je ook aantonen door middel van onderwijs of cursussen die je de afgelopen jaren hebt gevolgd.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Kralingse Zoom

Kralingse Zoom 91 3063 ND Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt of komt die in de buurt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Steph Lausberg, Onderwijsmanager Career Academy, telefoon 06-39 18 69 00.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen