De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam, Zadkine en Albeda dat is gestart is om alle Associate degree (Ad) opleidingen onder één dak, en volgens een strategische visie aan te bieden. De kernwaarden van de Rotterdam Academy zijn: Vakmanschap, Verbondenheid en Vernieuwing. Docenten die werkzaam zijn voor de Rotterdam Academy dragen deze waarden uit in de dagelijkse praktijk.

Vakmanschap van de docent

Een docent van de Rotterdam Academy is zich zeer bewust van de kenmerken van zijn doelgroep en schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische vormen. Het is een inspirerend persoon die zich door zijn positieve benadering profileert als voorbeeld voor de studenten.

Verbondenheid van de docent

De Rotterdam Academy docent is een betrokken persoon, altijd bereikbaar voor studenten en open voor samenwerking met collega’s. De docent voelt zich verbonden met de Rotterdam Academy en zoekt en onderhoudt relaties met het beroepenveld.

Vernieuwing van de docent

Onder vernieuwing wordt bij de Rotterdam Academy verstaan dat een docent creatief durft te zijn en met nieuwe ideeën anderen kan overtuigen. Hiervoor bestaat binnen de Rotterdam Academy immers alle ruimte! De docent heeft een open mind voor innovaties in lesmethoden, ICT gebruik of praktijkonderwijs en komt ook tot tastbare resultaten.

Bij de Rotterdam Academy is er bij de Opleiding AD Integraal Bouwmanagement een vacature ontstaan voor een Docent AD Integraal Bouwmanagement (0,2 fte) met ingang van september 2019.

Functie

De opleiding is op zoek naar een docent betreffende de volgende uitvoering van de volgende geclusterde taken.

• Wiskunde en Mechanica

Je bent betrokken bij kennisontwikkeling op jouw vakgebied en je neemt actief deel aan onderwijsinnovatie vanuit de visie van competentiegericht leren en opleiden, binnen het kader van het Rotterdams Onderwijs Model. Bij dit model staat een actieve oriëntatie op en participatie van de beroepsomgeving in de opleiding centraal, evenals een vakoverstijgende aanpak.

• Je kunt je vinden in de kernwaarden van de Rotterdam Academy
  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en bent in het bezit van een masteropleiding
  • Je beschikt over didactische en coachende kwaliteiten en bent op de hoogte van de actuele onderwijskundige inzichten, methoden en technieken
  • Je bent in staat inzicht in de relevante, actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met de onderwijsmethodiek
  • Je hebt ervaring in afstudeercoaching op HBO-niveau
  • Tevens kun je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van curricula en programmaonderdelen
  • Je hebt (recente) leservaring in het tweedegraads onderwijs Nederlands
  • In je dagelijkse lespraktijk weet je op didactische wijze gebruik te maken van moderne media

Wij zoeken docenten met een Masteropleiding, die willen bouwen aan een vast dienstverband.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een dienstverband voor de duur van een jaar (D3-contract). Bij goed functioneren is er uitzicht op contractverlenging. Het salaris bedraagt minimaal €3.560,72 en maximaal € 4.892,31 per maand (schaal 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor aanvullende informatie over de vacature en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Sjaco Kaan onderwijsmanager van de opleiding Integraal Bouwmanagement: i.c.kaan@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.