De Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Rotterdam, Zadkine en Albeda dat is gestart is om alle Associate degree (Ad) opleidingen onder één dak, en volgens een strategische visie aan te bieden. De kernwaarden van de Rotterdam Academy zijn: Vakmanschap, Verbondenheid en Vernieuwing. Docenten die werkzaam zijn voor de Rotterdam Academy dragen deze waarden uit in de dagelijkse praktijk.

Vakmanschap van de docent.

Een docent van de Rotterdam Academy is zich zeer bewust van de kenmerken van zijn doelgroep en schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische vormen. Het is een inspirerend persoon die zich door zijn positieve benadering profileert als voorbeeld voor de studenten.

Verbondenheid van de docent.

De Rotterdam Academy docent is een betrokken persoon, altijd bereikbaar voor studenten en open voor samenwerking met collega’s. De docent voelt zich verbonden met de Rotterdam Academy en zoekt en onderhoudt relaties met het beroepenveld.

Vernieuwing van de docent.

Onder vernieuwing wordt bij de Rotterdam Academy verstaan dat een docent creatief durft te zijn en met nieuwe ideeën anderen kan overtuigen. Hiervoor bestaat binnen de Rotterdam Academy immers alle ruimte! De docent heeft een open mind voor innovaties in lesmethoden, ICT-gebruik of praktijkonderwijs en komt ook tot tastbare resultaten. Het instituut is verbonden aan een kenniscentrum. Samen doen zij praktijkgericht onderzoek dat relevant is voor de beroepspraktijk en bijdraagt aan de kwaliteit van het onderwijs.

Functie

De Rotterdam Academy is op zoek naar een docent Civiele Techniek voor de opleiding Ad Integraal Bouwmanagement die kennis bezit over diverse aspecten van grond-, weg- en waterbouw. Deze docent Civiele Techniek heeft ervaring opgebouwd als projectleider of civiel ingenieur bij overheden of in het bedrijfsleven voor grote infrastructurele projecten. Je hebt ervaring als constructeur in het rekenen en tekenen van bouwwerken en je hebt inzicht in maakbare gebouwen, bruggen en andere civiele kunstwerken. Kortom, je bent nog steeds betrokken bij het werkveld en je wilt je kennis en ervaring doorgeven aan een nieuwe generatie studenten civiele techniek op Ad-niveau.

• Je kunt je vinden in de kernwaarden van de Rotterdam Academy.
  • Je hebt ten minste een hbo opleiding en bij voorkeur een masteropleiding
  • Je beschikt over didactische en coachende kwaliteiten en bent op de hoogte van de actuele onderwijskundige inzichten, methoden en technieken.
  • Je hebt ervaring als projectleider of civiel ingenieur bij overheden of in het bedrijfsleven voor grote infrastructurele projecten
  • Je bent werkzaam in het werkveld van de civiele techniek
  • Je bent enthousiast en je vindt het belangrijk om de studenten te helpen bij hun ontwikkeling.
  • Je kunt lesgeven op de dinsdag en of donderdag. Dit kan eventueel in de avond.

Wat bieden we jou?

Hogeschool Rotterdam bied je een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €2.845,48 (schaal 10) en maximaal €5.026,85 (schaal 11) bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering). Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Informatie

Voor aanvullende informatie over de vacature kun je contact opnemen met Chantal van der Putten, onderwijsmanager bij de Rotterdam Academy, e-mail: c.m.van.der.putten@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.