Menu Zoeken English

Communicatieadviseur (0,8-1,0 fte)

Rotterdam Academy

Ben jij een veelzijdige communicatieadviseur maar steek je ook graag je handen uit de mouwen? Wil jij jouw expertise inzetten om onze nieuwe ambitie te realiseren? Dan is onderstaande vacature iets voor jou!

Wat ga je doen?

De Rotterdam Academy is volop in beweging. In de functie van communicatieadviseur geef jij gevraagd en ongevraagd advies aan het managementteam op het gebied van communicatie. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat toekomstige studenten warm gemaakt worden voor onze opleidingen, bestaande studenten zo optimaal mogelijk kunnen studeren en medewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Maar hoe vergroten wij onze naamsbekendheid en hoe bereiken we onze doelgroep? En misschien nog wel belangrijker; hoe houden we elkaar intern op de hoogte en hoe stemmen we onze communicatie zo goed mogelijk op elkaar af? Dit worden jouw grootste uitdagingen als communicatieadviseur. Met jouw frisse blik bedenk je originele oplossingen voor communicatievraagstukken en vertaal je deze naar aansprekende en pragmatische communicatiemiddelen.

De functie omvat een combinatie tussen adviserende en uitvoerende werkzaamheden. Als 1e aanspreekpunt op het gebied van communicatie vertaal je corporate beleid naar een strategisch communicatieplan voor de Rotterdam Academy. Daarnaast stel je ook communicatieanalyses en  - adviezen op en geef je sturing en uitvoering aan diverse communicatieactiviteiten en -producties. Tevens bied je ondersteuning bij dagelijkse communicatievraagstukken. Zo schrijf en redigeer je teksten voor intranet, de website, de social mediakanalen en nieuwsbrieven en zie je toe op de naleving van huisstijlrichtlijnen en bewaak en beheer je de beeldbank en bouw je deze verder op. Daarnaast bied je ondersteuning bij de vormgeving van rapporten, communicatie-uitingen, open dagen en events, soms ook buiten kantoortijden. Een afwisselende job dus, waarin je van grote waarde kunt zijn voor ons merk.

Ben jij wie we zoeken?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met een relevant hbo-diploma en  aantoonbare ervaring als communicatieadviseur. Je bent een stevige gesprekspartner die begrijpt hoe je effectieve samenwerking organiseert. Een collegiale teamspeler die ook heel goed zelfstandig kan werken. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend en heb je aantoonbare ervaring met tekstschrijven. Je bent adviesvaardig, proactief en klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent moeiteloos in staat om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Ervaring met opmaakprogramma’s en met mailprogramma’s zoals Spotler is een pré.

Wat bieden we jou?

We bieden je een leuke en afwisselende baan in een professionele omgeving waar ruimte is voor  ontwikkeling. Wij bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2.902,39 en maximaal € 5.127,39 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledige aanstelling, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Inschaling vind plaats op basis van leeftijd en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Heb je vragen over de inhoud van deze functie of de werving- en selectieprocedure, neem dan contact op met Angela Vroegindeweij, manager bedrijfsbureau via telefoon 010-794 1500.

Wil je solliciteren?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen? Klik dan op ‘direct solliciteren’ onderaan deze advertentie om online te solliciteren. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en een curriculum vitae.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen