Menu Zoeken English

Communicatieadviseur (0,5-0,6 fte)

Instituut voor Sociale Opleidingen

Ben jij een echte teamplayer, niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een communicatieadviseur die zich feilloos inleeft in de vraag en verwachtingen van onze organisatie. Iemand die zich stevig wil inzetten voor de productie van communicatiemiddelen en -activiteiten tijdens een groot verandertraject. Met als doel, transparante communicatie naar de medewerkers, eerlijke en enthousiasmerende communicatie naar onze (toekomstige) studenten en het werkveld.

Wat ga je doen?

Samen met drie collega’s vorm je de afdeling Communicatie. Met jouw proactieve instelling pak jij gemakkelijk projecten op van A-Z. Of het nu gaat om het uitrollen van een communicatiecampagne, het maken en creatief inzetten van content op onze social kanalen of het neerzetten van een open dag waar studiekiezers nog lang over napraten, jij draait er je hand niet voor om. Je bent proactief, houdt van het organiseren van events, bent enthousiast en georganiseerd. Je hebt affiniteit en ervaring op het gebied van digitale communicatie en interactieve platforms.

Startdatum: per september (of in overleg).

Jouw takenpakket kort samengevat

  • Ontwikkelen van on- en offline communicatiemiddelen en campagnes;
  • Schrijven en redigeren van teksten.
  • Content & creatie
  • Eventorganisatie

Ben jij wie we zoeken?

Je bent praktisch ingesteld en denkt op hbo -niveau. Je hebt relevante werkervaring en actuele kennis van communicatie.  Je bent creatief, hebt een vlotte pen en bent een georganiseerde projectmanager.

Wat bieden we jou?

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op vast (art. D3 cao-hbo). Het salaris bedraagt minimaal € 2.756,90 en maximaal € 3.691,27 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring (schaal 8) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. De kosten hiervan worden vergoed.

Het team en de opleiding

Het Instituut voor Sociale Opleidingen is onderdeel van Hogeschool Rotterdam en biedt de voltijd en deeltijd bacheloropleiding Social Work aan en de masteropleidingen Pedagogiek, Begeleidingskunde en Management & Innovatie. Met ruim 200 medewerkers verzorgen wij onderwijs voor ongeveer 2800 studenten. Wij werken nauw samen met het werkveld en de kenniscentra Talentontwikkeling en Zorginnovatie. Hierdoor sluit de opleiding goed aan op actuele kennis en ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

Als communicatieadviseur maak je onderdeel uit van het ondersteunend personeel en van het team Communicatie. Het communicatieteam heeft een belangrijke verbindende rol binnen het instituut. Inhoudelijk leg je verantwoording af aan de senior op het team. Organisatorisch val je  onder de manager bedrijfsvoering.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Binnen onze hogeschool willen we dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de kleurrijke stad Rotterdam. Diversiteit in onze teams zorgt voor verschillende perspectieven. Het stimuleert een onderzoekende houding en verkleint blinde vlekken, ook als het gaat om gelijkwaardige kansen voor alle studenten. Deze onderzoekende houding past bij ons onderwijs. Ook vergroot een divers samengesteld team de kans dat studenten zich kunnen herkennen in hun docenten.

Interesse?

Is dit de baan die jij zoekt? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae via onderstaande sollicitatiebutton! Wij streven ernaar je binnen twee weken na de sluitingsdatum te informeren over de status van jouw sollicitatie.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Arusha Mau-Asam, senior communicatieadviseur, beantwoordt graag jouw vragen. Zij is bereikbaar via e-mail: mauaa@hr.nl.

Is dit je droombaan?

Reageer snel, maar uiterlijk op 19 augustus 2022.

De eerste gesprekken worden begin september gepland.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen