Menu Zoeken English

Collega’s gezocht voor de community Marketing of Social Business (1,0 fte)

HR Business School

Binnen Hogeschool Rotterdam Business School studeren ca. 12.000 studenten aan internationale, bedrijfskundige en economische opleidingen. Dat is ongeveer 30% van het totaal aantal studenten van de Hogeschool Rotterdam. De Business School profileert zich met drie inhoudelijke accenten in haar activiteiten: sociaal, duurzaam en digitaal. Het zijn bij uitstek déze drie accenten die de Business School verbinden aan de regio Rotterdam.

De Business School is een gemeenschap van professionals die samen met onze studenten een dynamische onderwijsinstelling vormt voor het economisch werkveld. De Business School biedt onderwijs dat voor iedereen toegankelijk is, in een leeromgeving die lijkt op de beroepspraktijk en waar het werkveld actief participeert. In het onderwijs staat de ontwikkeling van de studenten centraal en wordt de student voorbereid op een wereld die steeds verandert.

Het domein Commerce is onderdeel van deze Business School en verzorgt met 210 medewerkers voor ongeveer 3400 studenten onderwijs in de opleidingen Commerciële Economie en Ondernemerschap en Retail Management.

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een nieuwe collega voor onze opleiding Commerciële Economie, community Marketing of Social Business.

Studenten die bij Hogeschool Rotterdam Commerciële Economie willen studeren kunnen sinds drie jaar kiezen uit vier verschillende vierjarige differentiatieprofielen (community’s). Een daarvan is de Community Marketing of Social Business. De studenten worden opgeleid om te werken aan en in een wereld die commercieel en maatschappelijke impact kan verenigen. Uitgangspunt van ons onderwijs is dat ze kennis verwerven uit en in de praktijk. Daarom voeren studenten elke periode opdrachten voor echte opdrachtgevers.

Functie

Allround docent opleiding commerciële economie Marketing of Social Business

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die gewerkt heeft in of met Social Business. We zoeken iemand met een passie voor het maken voor maatschappelijke impact en die dit kan verenigen met het belang van commercieel denken en doen. Kortom iemand die onze studenten kan uitleggen wat het is om goed te verdienen. We zouden graag zien dat je kunt starten vanaf 1 september 2021. Een social marketing en/of sales achtergrond heeft een pré, maar is geen vereiste.

Profiel

  • Je weet dat het onderwijs van nu niet meer bestaat uit louter hoorcolleges en bent in staat / wil de uitdaging aan gaan studenten op een actieve manier te laten spelen met theorie en praktijkvraagstukken.
  • Je bent in staat actuele ontwikkelingen in het beroepenveld te verbinden met het onderwijs; en ziet een uitdaging in het samen bouwen aan kennis voor nu en de toekomst.
  • Met je ervaring ben je ook in staat studenten te begeleiden bij projecten, stages en afstuderen.
  • Je hebt actuele kennis van marketing-, sales- en/of bedrijfseconomische concepten.
  • Een afgeronde hbo opleiding met wo werk- en denkniveau.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (D4 contract). Het salaris bedraagt minimaal €2.845,48 en maximaal €4.307,66 bruto per maand (schaal 10) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling. Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Om bij Hogeschool Rotterdam te kunnen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je per mail contact opnemen met Kim Kafoé (k.w.j.m.kafoe@hr.nl) onderwijsmanager opleiding Commerciële Economie (Marketing of Social Business, Creative Marketing & Sales), onder vermelding van: vacature docent MOS. De mailadressen zijn bedoeld voor vragen over deze vacature. Solliciteren kun je doen via onze website!

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 23 augustus (week 34). 

Sluitingsdatum: 19 augustus 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen