CMI zoekt Projectdocenten! (0,5-1,0 fte)

Instituut voor Communicatie, Media & Informatietechnologie

Begin een nieuwe carrière! En laat het Instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie (CMI) het startpunt zijn. CMI is gevestigd in hartje Rotterdam aan de Wijnhaven en heeft opleidingen als Informatica, Technische Informatica en Creative Media & Game Technologies die ruimte hebben voor nieuwe collega’s. Ben je hoogopgeleid, zoekend naar een uitdaging die iedere dag anders is? Inspireer je jongvolwassenen graag met jouw kennis en passie voor het vakgebied dat zich bevindt in de wereld van digitale technologie, programmeren, slimme systemen, algoritmes of datawetenschap? En weet je hoe je studenten tijdens hun studie moet begeleiden en stimuleren? Dan zoeken wij jou! Maar nog belangrijker, onze studenten hebben jou nodig. Jij geeft de programmeurs en creatieve technologen van de toekomst onderwijs in projecten en begeleidt ze als studieloopbaancoach. Je daagt onze studenten én organisatie uit met jouw kennis uit de praktijk en visie op onderwijs.

We verwachten dat je:

• Minimaal een afgeronde HBO opleiding hebt.
  • Graag werkt in een zelfsturend professioneel team.
  • Op de hoogte bent van belangrijke technologische ontwikkelingen in het werkveld van onze technische opleidingen op het gebied van de creatieve technologie en informatica.
  • Het leuk vindt om studenten te begeleiden en te coachen, zodat zij zich professioneel en persoonlijk ontwikkelen.
  • In staat bent om een stimulerende leeromgeving te creëren en studenten te enthousiasmeren en te motiveren.
  • Een lerende en ontdekkende houding hebt.

Wat bieden we jou?

Een veelzijdige functie met mogelijkheden tot parttime of fulltime werken
  Verantwoordelijkheid en vrijheid om je werk vorm te geven
  Een jaarcontract (D3 cao hbo) met uitzicht op een vaste aanstelling
  Een salaris dat varieert, afhankelijk van opleiding & ervaring, tussen minimaal €2.845,48 en maximaal €5.026,85 bruto per maand (schaal 10/11) bij een volledige werkweek, exclusief 8 % vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering
  Secundaire arbeidsvoorwaarden die uitstekende scholingsmogelijkheden omvatten en een aantrekkelijke pensioenregeling

Klinkt dit als iets voor jou? Denk er niet langer over na en stuur ons nu via de website jouw motivatie en informatie over wie je bent en wat je doet/hebt gedaan. Dan zoeken wij een datum voor een mogelijke kennismaking.

Mocht je andere vragen hebben of wil je gewoon wat meer informatie over de opleiding of de procedure, neem dan contact met onze recruiter, Jean-Paul Weber op telefoonnummer: 0611 330 645 of e-mail: j.weber@hr.nl.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Wijnhaven 99

Wijnhaven 99 3011 WN Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt of komt die in de buurt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Neem contact op met onze recruiter, Jean-Paul Weber, via mail: j.weber@hr.nl of 06-11330645.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.