Menu Zoeken English

Business Controller (1,0 fte)

Administratie, Informatievoorziening en Control

Ben jij op zoek naar een baan met maatschappelijk impact? Waar jouw mening van belang is en je inbreng gewaardeerd? Dan kan deze baan waar het niet alleen om cijfers gaat een mooie nieuwe uitdaging voor je zijn!

Wat ga je doen?

Als Business Controller breng je de hogeschool in beweging om strategische keuzes te maken en verder te professionaliseren. Je adviseert gevraagd en ongevraagd de directeur en het management van verschillende opleidingsinstituten op een breed scala van financiële onderwerpen. Daarin heb je een belangrijke bijdrage aan het effectief en efficiënt inrichten van processen. Je ben samen met de managers verantwoordelijk voor de doelmatige inzet van de middelen die bijdragen aan zo goed mogelijk onderwijs.

Als Business Controller heb je een uiteenlopend pakket van werkzaamheden en verantwoordelijkheden voor één of meerdere organisatieonderdelen, waaronder:

  • planning & control-cyclus implementeren en verbeteren bij de organisatie onderdelen; 25%
  • adviseren en kritisch meedenken aangaande interne processen 20%
  • ontwikkelen van dashboards en KPI’s 15%
  • beoordelen en bespreken van middellange termijnplanning en jaarprognose 10%
  • verantwoording voor de begroting en (maand)rapportages; 10%
  • vaststellen, controleren en analyseren van de maandcijfers; 10%
  • beoordelen, opstellen en bespreken van periodieke rapportages; 10%

 

Wat bieden we jou?

  Een functie waarin je zelf de regie voert
  Salaris binnen schaal 11/12 van de hbo-cao  met een maximum van €5.564,23 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring
  Studiemogelijkheden (Een opleiding tot Register controller is bespreekbaar)
  Een goede werk/privé balans (40 vrije dagen per jaar, flexibele arbeidstijden)
  Een gevarieerde werkomgeving

Jouw afdeling

Maak kennis met je toekomstige collega's

Je gaat werken voor de afdeling Control, bestaande uit Concern Control, Business Control, Financial Control en Management informatie.  In deze functie ben je ondersteunend aan het onderwijs en zal je dus ook vaak direct bij de opleidingen/instituten aanwezig zijn. Je werkt zo veel samen met de verschillende directeuren en onderwijsmanagers binnen jouw domein. Je zit dus dicht op het onderwijs en je ziet dat je werk direct invulling krijgt. Daarnaast is er één keer in de week overleg met je collega’s van business control en kan je altijd terecht bij 1 van je 8 collega’s of bij je directe manager.

Ben jij wie we zoeken?

We zoeken een collega die zich goed kan bewegen binnen het speelveld van verschillende stakeholders en belanghebbenden. We zijn benieuwd hoe jij in het verleden dit bij andere werkgevers hebt gedaan en we willen graag dat jij deze kennis met ons komt delen. Daarnaast moet je het leuk vinden om interacties aan te gaan en mensen mee te willen nemen in het effectiever en efficiënter maken van processen rondom de bedrijfsvoering.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt of komt die in de buurt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Let wel, het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter, Jean-Paul Weber op 0611 330 645 of via j.weber@hr.nl.

Is dit je droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen