Het Instituut voor Lerarenopleidingen (IvL) wordt gevormd door de Pabo, de (leraren)opleidingen voortgezet onderwijs, de masteropleiding Leren & Innoveren en de afdeling post HBO-opleidingen. IvL werkt samen met het Kenniscentrum Talentontwikkeling van Hogeschool Rotterdam.

Focus op wat écht belangrijk is en wat gezien kan worden als de kernopdracht van de hogeschool: goed onderwijs in de bacheloropleidingen. Het IvL leidt startbekwame leraren op die beschikken over vakmanschap en meesterschap. Het IvL is een kennisinstituut waar praktijkervaring en bewezen praktijkkennis elkaar ontmoeten.

Functie

Als beleidsondersteuner financiën ondersteun en adviseer je het management binnen IvL bij het voeren van de financiële administratie. Je bespreekt budgetten en rapportages met management. De opleidingen van het instituut zijn verdeeld onder jou en jouw collega-adviseur.

Je taken kunnen onder andere zijn:

• meewerken aan de uitvoering van de planning en control cyclus;
  • uitvoeren van activiteiten rond processen als begroting, realisatie en prognoses;
  • signaleren van verschillen tussen het vastgestelde budget en realisatie, bespreken van mogelijke oorzaken met budgethouders en aanbevelingen doen ter (bij)sturing;
  • periodieke rapportages opstellen en bespreken budgethouders;
  • voorzien in de behoefte aan informatie van managers en directie door het analyseren van gegevens, en het maken van rapportages en prognoses;
  • opstellen en presenteren van rapportages en ondersteuning bieden bij het duiden hiervan;
  • toetsen van de werking van (financiële) administraties, signaleren en melden van afwijkingen;
  • controleren van informatie op juistheid en volledigheid, rapporteren aan de manager en aanbevelingen doen ter verbetering;
  • administratieve processen vastleggen, signaleren van knelpunten en formuleren en implementeren van oplossingsvoorstellen voor verbetering van gegevensverwerking en managementinformatiesystemen.

Wij zoeken een collega die zich herkent in de volgende functie-eisen:

• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, relevante werkervaring en vakkennis;
  • Je bent inhoudelijk deskundig en een kei in procesmatig denken;
  • Je bent accuraat, stressbestendig en betrouwbaar;
  • Je toont betrokkenheid en een klantgerichte instelling;
  • Je creëert draagvlak en functioneert goed in een team.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst aan voor de duur van 1 jaar (D3 cao hbo), met uitzicht op onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2.769,32 en maximaal € 4.192.37 bruto (schaal 10) per maand. Deze bedragen zijn gebaseerd op een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten o.a. uitstekende scholingsmogelijkheden, een goede vakantieregeling en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Informatie

Voor nadere inhoudelijke informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Vanessa Klein (P&O adviseur), telefoonnummer (06) 11535485 of per mail naar ivl-personeelszaken@hr.nl.

Sluitingsdatum: 1 maart 2020

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.