Menu Zoeken English

Beleidsadviseur Gebouw- en Brandveiligheid (0,8 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Ken jij het bouwbesluit door en door? Hoe zou je het vinden om bij te dragen aan de veilige werkomgeving van ruim 4.000 medewerkers en 40.000 studenten in hartje Rotterdam? Dat is een prachtige uitdaging voor een organisatietalent als jij, die snel schakelt en van aanpakken weet. Overtref jezelf als onze nieuwe beleidsadviseur Gebouw- en brandveiligheid.

Wat ga je doen?

Met de omvang van de huidige vastgoedportefeuille en –projecten en het brede scala aan veiligheidsthema’s dat hier aan gekoppeld is, heeft een adviseur gebouw- en brandveiligheid iedere dag weer nieuwe vraagstukken. Je ontwikkelt beleid voor meerdere jaren op jouw thema en je draagt bij aan de samenhang met andere beleidsvelden binnen de organisatie en vertaalt dit naar jaarplannen voor het team. Voor de knelpunten die je signaleert ontwikkel je zo nodig een beleidsmatige oplossing. Daarnaast adviseer je de directie en het management van FIT, gevraagd en ongevraagd door middel van kader notities en geschreven adviezen. Je stemt af met externe en interne partijen bij actuele ontwikkelingen/casuïstiek. Ook zie je er op toe dat externe dienstverleners en leveranciers hun contractuele afspraken nakomen. Je bent de aangewezen specialist binnen jouw vakgebied voor collega’s binnen en buiten de hogeschool.

Wat bieden we jou?

  Een contract voor 1 jaar (met uitzicht op onbepaalde tijd)
  € 3.658,64 en maximaal € 5.026,85 bruto per maand
  8% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Het team

Maak kennis met je toekomstige collega's

FIT is de ondersteunende dienst voor alles wat te maken heeft met faciliteiten en IT. Zo’n 250 medewerkers zorgen er samen voor dat studenten, docenten en medewerkers zich thuis voelen op Hogeschool Rotterdam en er optimaal kunnen presteren. Als beleidsadviseur maak je onderdeel uit van de afdeling Integrale Veiligheid. De afdeling bestaat uit een manager Integrale Veiligheid, een adviseur, een beleidsondersteunend medewerker, een hoofd Beveiliging en een dertiental beveiligers. Samen vormen jullie een hecht team. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Er wordt hard gewerkt en we zijn met serieuze zaken bezig, maar er is altijd ruimte voor humor en iedereen staat voor elkaar klaar.

Ben jij wie we zoeken?

Je hebt een diploma op HBO of WO niveau in een relevante richting, dan ben je onze droomkandidaat. Toch gaan we gewoon nog even door met ons wensenlijstje: we zoeken namelijk iemand die ook nog makkelijk communiceert op alle niveaus binnen onze organisatie. Je voelt verhoudingen goed aan, geeft helder advies, luistert en toetst zorgvuldig. Je houdt notities en rapportages bij en projectmatig werken ligt jou uitstekend. Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan direct.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Blaak 555

Blaak 555 3011 GB

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team vergroot.

Vragen? Paul Goossens is Manager Integrale Veiligheid. Hij hoort graag van je via 06-25526221. Je vragen mailen kan ook, stuur een berichtje naar: p.a.m.goossens@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen