Menu Zoeken English

Beleidsadviseur Arbo (0,8 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Je kent de Arbowet en weet wat er allemaal nodig is om gezond en veilig te kunnen werken. Hoe zou je het vinden om bij te dragen aan de veilige werkomgeving van ruim 4.000 medewerkers en 40.000 studenten in hartje Rotterdam? Dat is een prachtige uitdaging voor een organisatietalent als jij, die snel schakelt en van aanpakken weet. Overtref jezelf als onze nieuwe beleidsadviseur Arbo.

Wat ga je doen?

Je bent medeverantwoordelijk voor het arbobeleid en de implementatie van dit beleid binnen Hogeschool Rotterdam. Dat is nogal wat! Daarom werk je in een team samen met 18 collega’s. In deze functie richt jij je vooral op de meer fysieke kanten van veiligheid. De risico-inventarisatie en- evaluatie (RI&E) is daarbij belangrijk. Zijn er maatregelen nodig, dan overleg je met de medezeggenschapsraad en je werkt nauw samen met de centrale adviseur arbeidsomstandigheden en de decentrale preventiemedewerkers. Daarnaast adviseer je de directie en het management van FIT, gevraagd en ongevraagd, door middel van kadernotities en geschreven adviezen. Ook zie je erop toe dat externe dienstverleners en leveranciers hun contractuele afspraken nakomen. Met jouw ‘helicopter view’ draag je bij aan de samenhang met andere beleidsvelden binnen de organisatie en vertaalt dit naar jaarplannen voor het team. Voor de knelpunten die je signaleert ontwikkel je zo nodig een beleidsmatige oplossing.

Wat bieden we jou?

  Een contract voor 1 jaar (met uitzicht op onbepaalde tijd)
  € 3.658,64 en maximaal € 5.026,85 bruto per maand
  8% eindejaarsuitkering
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Het team

Maak kennis met je toekomstige collega's

FIT is de ondersteunende dienst voor alles wat te maken heeft met faciliteiten en IT. Zo’n 250 medewerkers zorgen er samen voor dat studenten, docenten en medewerkers zich thuis voelen op Hogeschool Rotterdam en er optimaal kunnen presteren. Als beleidsadviseur maak je onderdeel uit van de afdeling Integrale Veiligheid. De afdeling bestaat uit een manager Integrale Veiligheid, een adviseur, een beleidsondersteunend medewerker, een hoofd Beveiliging en een dertiental beveiligers. Samen vormen jullie een hecht team. De sfeer is ontspannen en collegiaal. Er wordt hard gewerkt en we zijn met serieuze zaken bezig, maar er is altijd ruimte voor humor en iedereen staat voor elkaar klaar.

Ben jij wie we zoeken?

Je hebt minimaal HBO-werk- en denkniveau en ervaring met Arbo-beleid. Als je daarbij ook nog affiniteit hebt met fysieke veiligheid of zelfs een opleiding tot veiligheidsdeskundige ben je onze droomkandidaat. Toch gaan we gewoon nog even door met ons wensenlijstje: we zoeken namelijk iemand die ook nog makkelijk communiceert op alle niveaus binnen onze organisatie. Je voelt verhoudingen goed aan, geeft helder advies, luistert en toetst zorgvuldig. Je houdt notities en rapportages bij en projectmatig werken ligt jou uitstekend. Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan direct.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Blaak 555

Blaak 555 3011 GB

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team vergroot.

Vragen? Paul Goossens is Manager Integrale Veiligheid. Hij hoort graag van je via 06-25526221. Je vragen mailen kan ook, stuur een berichtje naar: p.a.m.goossens@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen