Menu English

Archiefbeheerder DIV/Documentaire Informatievoorziening (0,9 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 40.000 studenten en er zijn zo'n 4.000 medewerkers werkzaam. Het opleidingsassortiment bestaat uit een breed aanbod in bijna alle onderwijssectoren. Het team Documentaire Informatievoorziening (DIV) is verantwoordelijk voor het verzorgen van (digitale) documentenstromen en beheert het archief volgens de richtlijnen van de archiefwet. Als Archiefbeheerder DIV binnen de afdeling Services ben jij het digitale visitekaartje van Hogeschool Rotterdam. Een mooie uitdaging voor een klantgerichte, flexibele dienstverlener.

Wat ga je doen?

DIV is hét informatiepunt voor vragen over bewaartermijnen, registratie van inkomende, interne en uitgaande (post)stukken en advies met betrekking tot archivistisch documentbeheer.

Als Archiefbeheerder DIV ben je aanspreekpunt voor vragen rondom archivering en bewaartermijnen, je beoordeelt stukken aan de hand van regelgeving en beleid en verwerkt deze. Daarnaast hou je je bezig met het beheren en opschonen van het centraal archief en aanleveren en verifiëren van zoekgeraakte getuigschriften en/of propedeuses. Je denkt mee over het archiefbeleid, documentbeheer en digitalisering.

Met het team zorg je ervoor dat Hogeschool Rotterdam voldoet aan de uitvoering van wet- en regelgeving volgens de Archiefwet.

Ook het beoordelen en registreren van ontvangen poststukken voor het College van Bestuur en de Diensten behoort tot je werkzaamheden en je ondersteunt bij het intern uitzetten van de vergaderstukken Algemene Vergadering, georganiseerd door de Vereniging Hogescholen.

Heb jij affiniteit met archief, postverwerking en dossiers en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? - Dit is jouw wereld, kom jij de onze versterken?

Wat bieden we jou?

  • Een D3-contract voor 1 jaar
  • €2.756,90 - €3.691,27 bruto per maand o.b.v. 1 fte
  • 8,3% eindejaarsuitkering
  • Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Aantrekkelijke pensioenregeling

Om bij Hogeschool Rotterdam te komen werken, heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Het team

Faciliteiten en Informatietechnologie (FIT)

Bij de dienst FIT van Hogeschool Rotterdam werken zo’n 250 medewerkers die de dienstverlening verzorgen voor de medewerkers van de onderwijsinstituten en diensten van de Hogeschool. De afdeling Services bestaat uit ongeveer 150 medewerkers en verzorgt de facilitaire en eerstelijns IT ondersteuning. De medewerkers Services zijn samen hét gezicht en aanspreekpunt in de gebouwen (en online) van de Hogeschool Rotterdam.

Ben jij wie we zoeken?

Je hebt MBO4/HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring met (digitale) archivering en postregistratie. Heb je specifieke expertise binnen een onderwijsinstelling opgebouwd, dan ben jij onze ideale kandidaat. Je hebt contact met collega’s en (interne) klanten door heel Hogeschool Rotterdam, dus je mondelinge en schriftelijke vaardigheden moeten uitstekend zijn. Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken. Je bent resultaat-, klant-, en servicegericht met een enthousiaste persoonlijkheid. Je hebt oog voor detail, bent proactief, oplossingsgericht en je hebt een praktische instelling!

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. We zijn één van de grotere hogescholen uit de Randstad, de tweede hogeschool van Nederland en we willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Blaak 555

Blaak 555 3011 GB

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team vergroot.

Vragen? Claudia van Klink is Manager Staf Services. Zij hoort graag van je via 06-48186026. Je vragen mailen kan ook, stuur een berichtje naar: c.j.van.klink-de.rijk@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen