Menu Zoeken English

Applicatiebeheerder Microsoft Dynamics en Microsoft 365 (1,0 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Hogeschool Rotterdam zoekt een beheerder die droomt over applicaties en wil ontwaken in de wereld van het onderwijs. Een sociale technoloog die MS365 en MS Dynamics 365 for CE omgeving van HR gaat uitpluizen, beheren en zo slim en efficiënt mogelijk inricht. Met actuele kennis van SQL, koppelingen (web services in het algemeen), Microsoft (MS) PowerShell & MS Power Platform en op zoek naar een werkomgeving waar je de ruimte én middelen krijgt om te blijven ontwikkelen. Ruim 40.000 studenten en bijna 4.000 medewerkers moeten elke dag kunnen rekenen op een goedwerkende IT-infrastructuur die bestaat uit de meest uiteenlopende software en applicaties. Dus ga jij samen 12 ambitieuze collega’s ervoor zorgen dat deze uitdagende IT-puzzel telkens weer klopt?

Wat ga je doen?

Jij zorgt voor een zo stabiel mogelijk platform, de veiligheid én compliance binnen de MS Dynamics 365 for CE en MS365 omgeving. Een hele uitdaging met zoveel verschillende en veeleisende gebruikers. Daarom zet je samen met een enthousiast multidisciplinair team (MDT) de schouders eronder. Door de juiste tooling in te zetten, zorgen jullie dat medewerkers van de hogeschool beter in staat zijn om informatie en processen te automatiseren. En daardoor kunnen zij meer tijd besteden aan dat wat ze het liefste doen: studenten verder helpen. Omdat je weet hoe belangrijk het is om je kennis up-to-date te houden, volg je IT-ontwikkelingen op de voet en deel je kennis met collega’s binnen én buiten je team. In je zoektocht naar het uitbreiden van je specialisme, denken we graag met je mee over interessante opleidingstrajecten of cursussen.

Wat bieden we jou?

  Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd
  Minimaal € 2.845,48 en maximaal € 3.920,50 bruto per maand (schaal 9)
  42 vakantiedagen per jaar die vrij op te nemen zijn
  Waardevolle opleidingstrajecten
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

  • 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering

Het team

Maak kennis met je toekomstige collega's

Jij wordt één van de ruim 250 medewerkers van FIT die zorgt dat studenten, docenten en medewerkers zich thuis voelen op Hogeschool Rotterdam en er op hun best kunnen presteren. Als onderdeel van de ondersteunende IT dienst, kom je in team Technisch Beheer. Hier werken 14 ambitieuze professionals met elk hun eigen expertise en wordt er ruimte gemaakt om opleidingstrajecten te volgen en flink te brainstormen. Goede grappen worden afgewisseld met scherpe analyses en successen worden gevierd. Dit team zet alles op alles om te zorgen voor een stabiele, up-to-date, veilige en betrouwbare infrastructuur.

Ben jij wie we zoeken?

Alle kennis en ervaring die je tot nu toe opgedaan hebt als IT’er, zet je het liefst in om informatiesystemen in stand te houden én te verbeteren. Daar gebruik je onder andere scripting en webservices (datareplicatie/koppelingen) voor. Ingewikkelde vraagstukken krijgen van jou een slimme oplossing dankzij je brede blik op IT en telkens weer schaaf jij je kennis bij door samen met collega’s van gedachten te wisselen en je eigen bevindingen op de proef te stellen. Jouw collega’s typeren je als iemand met een goed gevoel voor humor, die makkelijk te benaderen is en altijd bereid om even mee te denken. En wanneer de mensen voor wie je werkt veeleisend worden, weet je op een professionele manier te reageren, maar blijf je realistisch.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Blaak 555

Blaak 555 3011 GB

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team vergroot.

Inhoudelijke vragen? Wouter Paalvast is hoofd Applicatiebeheer. Hij hoort graag van je via 06-20005982. Je vragen mailen kan ook, stuur een berichtje naar: w.a.paalvast@hr.nl. Vragen rondom het proces kun je stellen aan Eveline do Rosário Lopes-Wetter via personeelszaken-fit@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen