Menu English

Applicatiebeheerder – Microsoft Dynamics 365 CRM/CE (1,0 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Digitaliseren van onderwijs en bedrijfsprocessen zit flink in de lift, de modernisering hiervan ook. Daar kunnen we een applicatiebeheerder bij gebruiken met een groot digitaal én maatschappelijk hart. Als applicatiebeheerder van de hogeschool, draag je bij aan het efficiënter inrichten van het onderwijs en de bedrijfsprocessen voor 40.000+ studenten en bijna 4.000 medewerkers.

Bij de Hogeschool Rotterdam wordt Dynamics 365 nu ingezet als CRM systeem. In de huidige indeling van Microsoft zijn dit primair de Sales & Marketing module naast het overkoepelende Power Platform. Met jouw ervaring zal je dit direct herkennen als het vroegere Dynamics 365 CRM/CE.

Je werkt mee aan verschillende projecten die bijvoorbeeld het inschrijven voor opendagen versoepelt of medewerkers helpt met het inschrijven van bepaalde evenementen. En uiteraard neem je de verschillende projecten later ook in beheer. Dit alles doe je door je diepgaande technische kennis van Dynamics 365 CRM/CE toe te passen en je uitgebreide kennis over Microsoft Power Automate handig in te zetten. Ben jij klaar voor een bijzondere IT-uitdaging met een klein team van specialisten op een plek waar je de ruimte en de middelen krijgt om boven jezelf uit te stijgen?

Wat ga je doen?

Samen met zo’n zes collega’s (intern en extern) met verschillende functies, zorg jij voor een stabiele, veilige en robuuste Dynamics oplossingen zodat (toekomstige) studenten en medewerkers op verfijnde manieren verschillende processen vloeiend kunnen doorlopen  Dat vraagt om een gedreven applicatiebeheerder met kennis van zaken.

En omdat je weet hoe belangrijk het is om je kennis up to date te houden, volg je IT-ontwikkelingen op de voet en deel je kennis met collega’s binnen én buiten je team. In je zoektocht naar het uitbreiden van je specialisme, denken we graag met je mee over interessante opleidingstrajecten of cursussen.

Wat bieden we jou?

  • Een contract voor 1 jaar (met uitzicht op onbepaalde tijd).
  • € 3.018 en maximaal € 4.158 bruto per maand (schaal 9).
  • 42 vakantiedagen p/j waarvan het overgrote deel vrij op te nemen is.
  • 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Waardevolle opleidingstrajecten.
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling via ABP.

Het team

Maak kennis met je toekomstige collega's

Jij wordt één van de ruim 250 medewerkers van FIT (Faciliteiten en Informatietechnologie)  die zorgt dat studenten, docenten en medewerkers zich thuis voelen op Hogeschool Rotterdam en er op hun best kunnen presteren. Als onderdeel van de ondersteunende IT dienst, kom je in het team Applicatiebeheer. Hier word je omringd door 12 ambitieuze professionals met elk hun eigen expertise en leer je van elkaar via (virtuele) kennissessies. Goede grappen worden er afgewisseld met scherpe analyses en successen worden gevierd. Dit team zet alles op alles om samen met jou te zorgen voor een stabiele, up-to-date, veilige en betrouwbare infrastructuur.

Ben jij wie we zoeken?

Alle kennis en ervaring die je tot nu toe opgedaan hebt als IT’er, zet je het liefst in om informatiesystemen in stand te houden én te verbeteren. Daar gebruik je onder andere je kennis van Dynamics 365 CRM/CE en Power Automate voor. Ingewikkelde vraagstukken krijgen van jou een slimme oplossing dankzij je brede blik op IT en telkens weer schaaf jij je kennis bij door samen met collega’s van gedachten te wisselen en je eigen bevindingen op de proef te stellen. Jouw collega’s typeren je als iemand met een goed gevoel voor humor, makkelijk te benaderen en altijd bereid om even mee te denken. En wanneer de mensen voor wie je werkt veeleisend worden, weet je op een professionele manier te reageren, maar blijf je realistisch.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Blaak 555

Blaak 555 3011 GB

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Vragen? Wouter Paalvast is hoofd Applicatiebeheer. Hij hoort graag van je via 0620005982. Je vragen mailen kan ook, stuur een berichtje naar: w.a.paalvast@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen