Menu English

Applicatiebeheerder - Mijn HR & Docbase (1,0 fte)

Faciliteiten en Informatietechnologie

Digitalisering van het onderwijs zit flink in de lift. Daar kunnen we een applicatiebeheerder bij gebruiken met een groot digitaal én maatschappelijk hart. Als beheerder van de hogeschool, draag je bij aan het efficiënter inrichten van het onderwijs voor 40.000 studenten en bijna 4.000 medewerkers. Je werkt mee aan de doorontwikkeling van de inmiddels onmisbare ‘Mijn HR omgeving’ en beheert het document management systeem ‘DocBase’. Dat doe je door verschillende applicatiebeheer-technieken toe te passen en je uitgebreide kennis van SQL, koppelingen (webservices in het algemeen) en Microsoft (MS) Power Shell, handig in te zetten. Ben jij klaar voor een bijzondere IT-uitdaging met een klein team van specialisten op een plek waar je de ruimte en de middelen krijgt om boven jezelf uit te stijgen?

Wat ga je doen?

Samen met zo’n 12 collega’s en (externe) ontwikkelaars, zorg jij voor een stabiele en veilige ‘Mijn HR’ app zodat studenten altijd weten hoe ze ervoor staan en alle informatie over studeren binnen handbereik is. Dat vraagt om een gedreven beheerder die durft te innoveren. Steeds meer verschillende systemen worden aangekoppeld met gebruikers die ervan uitgaan dat de omgeving altijd feilloos werkt. Dat blijft altijd een uitdaging. beheer je samen met een team van specialisten ‘DocBase’, migreer je afdelingenen help je mensen om dit systeem optimaal te gebruiken. Bovendien zorg je voor nieuwe koppelingen met Docbase naar andere systemen of gegevensbronnen, zodat de functionaliteit van het programma maximaal benut wordt.

En omdat je weet hoe belangrijk het is om je kennis up-to-date te houden, volg je IT-ontwikkelingen op de voet en deel je kennis met collega’s binnen én buiten je team. In je zoektocht naar het uitbreiden van je specialisme, denken we graag met je mee over interessante opleidingstrajecten of cursussen.

Wat bieden we jou?

  Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd
  Minimaal € 3.018,49 en maximaal € 4.158,87 bruto per maand (schaal 9).
  42 vakantiedagen per jaar die vrij op te nemen zijn
  Waardevolle opleidingstrajecten
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

  • 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering

Het team

Maak kennis met je toekomstige collega's

Jij wordt één van de ruim 250 medewerkers van FIT die zorgt dat studenten, docenten en medewerkers zich thuis voelen op Hogeschool Rotterdam en er op hun best kunnen presteren. Als onderdeel van de ondersteunende IT dienst, kom je in team Technisch Beheer. Hier werken 14 ambitieuze professionals met elk hun eigen expertise en wordt er ruimte gemaakt om opleidingstrajecten te volgen en flink te brainstormen. Goede grappen worden afgewisseld met scherpe analyses en successen worden gevierd. Dit team zet alles op alles om te zorgen voor een stabiele, up-to-date, veilige en betrouwbare infrastructuur.

Ben jij wie we zoeken?

Alle kennis en ervaring die je tot nu toe opgedaan hebt als IT’er, zet je het liefst in om informatiesystemen in stand te houden én te verbeteren. Daar gebruik je onder andere scripting en webservices (datareplicatie/koppelingen) voor. Ingewikkelde vraagstukken krijgen van jou een slimme oplossing dankzij je brede innovatieve blik op IT. Continu schaaf jij je kennis bij door samen met collega’s van gedachten te wisselen en je eigen bevindingen op de proef te stellen. Jouw collega’s typeren je als iemand met een goed gevoel voor humor, makkelijk te benaderen en altijd bereid om even mee te denken. En wanneer de mensen voor wie je werkt veeleisend worden, weet je op een professionele manier te reageren, maar blijf je realistisch.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. We zijn één van de grotere hogescholen uit de Randstad, de tweede hogeschool van Nederland en we willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Blaak 555

Blaak 555 3011 GB

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team vergroot.

Inhoudelijke vragen? Wouter Paalvast is hoofd Applicatiebeheer. Hij hoort graag van je via 06-20005982. Je vragen mailen kan ook, stuur een berichtje naar: w.a.paalvast@hr.nl. Vragen rondom het proces kun je stellen aan Eveline do Rosário Lopes-Wetter via personeelszaken-fit@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen