Menu Zoeken English

Ambtelijk Secretaris (0,3 fte)

Instituut voor Sociale Opleidingen

Hogeschool Rotterdam brengt werelden samen. Voor toekomstige docenten, onderzoekers, ondersteuners en managers die durven te kiezen voor een baan in het onderwijs. En voor onderwijsprofessionals die willen werken aan een ambitieuze hogeschool in een dynamische stad. Meer dan 100 nationaliteiten werken en studeren bij ons, met de stad Rotterdam als laboratorium. We delen dezelfde drive: wij zijn hier elke dag om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge mensen. Onze studenten zijn heel divers: ze verschillen in vooropleiding, leerstijl, achtergrond, thuissituatie en levenservaring en de ambitie die zij hebben. Dat moet je aanspreken, want het raakt aan de kern van wie we zijn. Dat vraagt om oprechte interesse in studenten. Evenals in collega's. Want de wereld verandert snel; beroepen en werkvelden veranderen mee. Dat stelt andere eisen aan ons onderwijs. Dat moet je weten te vertalen naar aantrekkelijk onderwijs, samen met collega's, interdisciplinair en als het even kan heel dicht op de praktijk.

Wie zijn wij?

Het onderwijsaanbod van Hogeschool Rotterdam wordt vormgegeven vanuit 13 verschillende instituten. Het Instituut voor Sociale Opleidingen (ISO) is één van deze 13 instituten en biedt de vol- en deeltijd bacheloropleiding Social Work aan en de masteropleidingen Pedagogiek, Begeleidingskunde en Management & Innovatie. Het instituut verzorgt met ruim 230 medewerkers onderwijs voor zo’n 2700 studenten.

Wat ga je doen?

Als ambtelijk secretaris fungeer je als spin in het web op secretarieel en organisatorisch gebied voor de Instituutsmedezeggenschapsraad (IMR) en Opleidingscommissie (OC). De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het voorbereiden van de vergaderingen (verzamelen en verspreiden van documenten);
 • Het (mede) inventariseren van agendapunten en opstellen van de agenda;
 • Het zorgdragen voor correcte en tijdige documentatie, verslaglegging en archivering;
 • Het notuleren van vergaderingen. Met betrekking tot vergaderingen van de IMR notuleer je wat er per deelnemer wordt gezegd. Voor de OC geldt dat wat per onderwerp wordt besproken en afgesproken genotuleerd wordt.

Wat vragen wij van je?

 • Je beschikt over MBO+ werk -en denkniveau met een bijpassende opleiding;
 • Je beschikt over relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis en ervaring met MS Office;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken maar kan ook goed samenwerken;
 • Je kunt je werk goed te organiseren en werkt gestructureerd;
 • Je bent flexibel, leergierig en een meedenker;
 • Je bent beschikbaar op de woensdag, de overige dag(en) zijn in overleg.

Wat bieden we jou?

Hogeschool Rotterdam biedt je een tijdelijke arbeidsovereenkomst aan met uitzicht op vast (D3 cao hbo). Het salaris bedraagt minimaal €1.947,68 en maximaal €2.995,17 bruto per maand (schaal 6/7) bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen?

Voor nadere inhoudelijke informatie over deze vacature en de selectieprocedure kan je contact opnemen met Maurice Mokkenstorm, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 0612 124 421.

Sluitingsdatum: 28 februari 2021

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen