Adviseur Onderwijskwaliteit (0,6-0,8 fte)

Onderwijs en Ontwikkeling

Heb je innovatieve ideeën over het vormgeven van het onderwijs ten tijde van Corona? Ben je een voorloper op het gebied van blended learning? Wil je meedenken over thema’s als studiesucces en inclusiviteit in relatie tot het versterken van het onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Jouw expertise op het vlak van online onderwijs, online toetsing en onderwijskwaliteit zet je in door het adviseren en ondersteunen van opleidingsinstituten. Daarbij voer je activiteiten uit die gericht zijn op de ontwikkeling van beleid en de ontwikkeling van onderwijsprogramma’s. Vanuit je kennis van kwaliteitszorg begeleid je accreditaties, lever je een bijdrage aan het versterken van de pedagogisch-didactische aanpak en aan het intensiveren van de samenwerking met het werkveld. Je gesprekspartners zijn onderwijsmanagers en directie. Uiteraard werk je nauw samen met docenten van de opleidingen. Momenteel zoeken we een Adviseur Onderwijskwaliteit voor het Rotterdam Mainport Institute.

Daarnaast word van je gevraagd om op hogeschoolniveau mee te werken aan- c.q. input te leveren op diverse beleidsthema’s. Kortom een breed en uitdagend werkterrein.

Denk je dat je kunt bijdragen aan de kwaliteit van onze hogeschool en wil je daarbij ook jezelf verder ontwikkelen? Dan ga je je héél welkom voelen in ons team.

Wat bieden we jou?

1-jarig contract (D4)
  Salaris van € 3.658,64 - € 5.026,85 bruto per maand (schaal 11)
  8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld
  Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden
  Aantrekkelijke pensioenregeling via ABP

Het team

Maak kennis met je toekomstige collega's

De afdeling Onderwijskwaliteit en Personeel (OKP) maakt onderdeel uit van één van de vier diensten binnen de hogeschool. Bij OKP werken zo’n 80 collega’s aan thema’s op het gebied van onderwijskunde, kwaliteitszorg, HRD, HRM en team- en organisatieontwikkeling. Deze afdeling bestaat uit een O&K (onderwijskwaliteit) team en een HRM team.

Binnen OKP gaan we informeel met elkaar om, met humor maar respectvol en vanuit een positieve drive.

Ben jij wie we zoeken?

• een afgeronde universitaire opleiding.
  • stevige kennis op het gebied van online onderwijs, pedagogiek en didactiek.
  • ervaring in het opleidingsteam van een Ba-opleiding gericht op de ontwikkeling en/of kwaliteitsborging van onderwijs, denk aan toets-, examen- en/of curriculumcommissie.
  • ervaring met het ontwikkelen van onderwijsprogramma’s.
  • onderwijskundige kennis en procesvaardigheden.
  • in staat interne en externe ontwikkelingen te signaleren, te analyseren en om te zetten naar activiteiten.
  • organisatiesensitief en flexibel.
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Rochussenstraat

Rochussenstraat 198 3015 EK Rotterdam

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Het kunnen overleggen van een VOG is voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Vragen? Ilse Lo Conte-Dekker is Manager Onderwijskwaliteit. Neem contact met haar op via E.M.Dekker@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Sluitingsdatum: 26 oktober 2020

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.