Menu Zoeken English

Wat ga je doen?

Heb je innovatieve ideeën over het vormgeven van het onderwijs? Wil je meedenken over thema’s als studiesucces en inclusiviteit in relatie tot het versterken van het onderwijs? Heb je een visie op digitaal leren en het ontwikkelen van blended onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jouw expertise op het vlak van onderwijs, toetsing en onderwijskwaliteit zet je voornamelijk in door het adviseren en ondersteunen van één of meerdere instituten.

Vanuit je kennis van kwaliteitszorg begeleid je accreditaties, lever je een bijdrage aan het versterken van de pedagogisch-didactische aanpak en aan het intensiveren van de samenwerking met het werkveld. Daarnaast voer je activiteiten uit die gericht zijn op de ontwikkeling van beleid en de ontwikkeling van onderwijsprogramma’s.

Je gesprekspartners zijn onderwijsmanagers en directie. Uiteraard werk je nauw samen met docenten van de opleidingen. Kortom een breed en uitdagend werkterrein.

Denk je dat je kunt bijdragen aan de kwaliteit van onze hogeschool en wil je daarbij ook jezelf verder ontwikkelen? Dan ga je je héél welkom voelen in ons team.

Wie zijn wij?

Hogeschool Rotterdam is een dynamische onderwijsinstelling voor hoger beroepsonderwijs. De Hogeschool biedt, verspreid over de stad, meer dan 90 opleidingen aan in de richtingen Kunst, Onderwijs, Gedrag & Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT.

De afdeling Onderwijskwaliteit en Personeel (OKP) maakt onderdeel uit van de dienst Onderwijs en Ontwikkeling. Deze afdeling bestaat uit een O&K (onderwijskwaliteit) team en een HRM team. Bij OKP werken zo’n 90 collega’s aan thema’s op het gebied van onderwijskunde, kwaliteitszorg, HRD, HRM en team- en organisatieontwikkeling..

Binnen OKP gaan we informeel met elkaar om, met humor maar respectvol en vanuit een positieve drive.

Profiel

  • een afgeronde universitaire opleiding.
  • kennis en ervaring op het gebied van (online) onderwijs, pedagogiek en didactiek.
  • kennis en ervaring op het gebied van interne en externe kwaliteitszorg (accreditatie/audit).
  • ervaring in Ba- en Ma-opleidingen, gericht op de ontwikkeling en/of kwaliteitsborging van onderwijs, denk aan toets-, examen- en/of curriculumcommissie.
  • ervaring met het ontwikkelen van onderwijsprogramma’s.
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel Nederlands- als Engelstalig.
  • in staat interne en externe ontwikkelingen te signaleren, te analyseren en om te zetten naar activiteiten.
  • organisatiesensitief en flexibel.

Wat bieden we jou?

Hogeschool Rotterdam bied je een dienstverband voor de duur van 2 jaar (art. D4 CAO-HBO). Het salaris bedraagt minimaal € 3.658,64 en maximaal € 5.026,85 (schaal 11 CAO-HBO) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten een aantrekkelijke pensioenregeling, uitstekende scholingsmogelijkheden en stellen je in staat een goede balans te realiseren tussen werk en privé.

Het kunnen overleggen van een VOG is voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Hogeschool Rotterdam als werkgever

Als jij durft te kiezen voor een baan in het hoger onderwijs hebben wij de ideale werkplek voor je. Wij zijn de tweede hogeschool van Nederland en blijven de komende jaren flink verder groeien. Niet alleen in omvang. We willen meetbaar de beste hogeschool van de Randstad zijn. Daarvoor hebben we mensen nodig zoals jij.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis, en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Locatie

Hier zijn we te vinden
Foto van locatie Locatie

Blaak 555

Blaak 555 3011 GB

Interesse?

Is dit precies de baan die je zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De eerste gesprekronde vindt plaats tussen 6 en 10 september.

Vragen? Ilse Lo Conte-Dekker is Manager Onderwijskwaliteit. Neem contact met haar op via E.M.Dekker@hr.nl.

Is dit jouw droombaan?

Reageer snel of beter nog: nu meteen.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen