Bij de dienst FIT (Faciliteiten en Informatietechnologie) van Hogeschool Rotterdam werken circa 250 medewerkers die de dienstverlening verzorgen voor de medewerkers van de instituten en diensten van de hogeschool. Er wordt gewerkt vanuit 8 percelen die operationeel worden aangestuurd door locatieverantwoordelijken. De missie van FIT is het bieden van een partnership voor onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering van Hogeschool Rotterdam. Wij zijn gericht op service, ondersteuning en het proactief wegnemen van alle mogelijke barrières voor experiment en ontwikkeling. Het is mede aan ons om een omgeving te creëren waarin de onderwijsteams kunnen excelleren.

Integrale Veiligheid is een centraal georganiseerde stafafdeling en organiek ondergebracht bij FIT. De adviseur Integrale Veiligheid legt over het veiligheidsbeleid en de uitvoering daarvan verantwoording af aan de Manager Integrale Veiligheid.

Functie

Toegenomen werkdruk, complexiteit van regie op veiligheidsthema’s in een grote onderwijsorganisatie, het borgen van continuïteit in veiligheidsadvies, incident- en crisismanagement en het invullen van decentrale ondersteuning vanuit een centrale rol, maakt  de functie van adviseur Integrale Veiligheid een bijzonder dynamische. Je speelt een coördinerende rol in de ontwikkeling en uitvoering van het beleid, waarbij je de verschillende actoren daarin met elkaar weet te verbinden. Als adviseur Integrale Veiligheid ben je mede verantwoordelijk voor het strategisch en tactisch veiligheidsbeleid. Je adviseert op het gebied van de relevante thema’s van integrale veiligheid in het hoger onderwijs, die je dus kent. Je bent in staat om te acteren in een complexe omgeving waarbij het je bovendien lukt om je advies om te zetten in zichtbare resultaten. Gelet op de samenstelling van het team adviseurs gaat de voorkeur uit naar iemand die moeiteloos technische veiligheidsrisico’s kan inschatten en in staat is om op basis van expertise een gezaghebbend advies daarover te formuleren. Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met arbeidsomstandighedenbeleid, onderzoek of auditing.

Profiel

• Je beschikt over een diploma op bachelor- of masterniveau, bijvoorbeeld op het gebied van (integrale) veiligheid of een andere relevante opleiding, en/of;
  • Je beschikt over een diploma Hogere veiligheidskunde (HVK);
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en communiceert adequaat op alle niveaus;
  • Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in de techniek (bv bouwkundig, elektrotechnisch);
  • Je beschikt over ervaring met het schrijven en implementeren van beleid;
  • Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring in een soortgelijke functie in het onderwijs;
  • Onze missie en waarden spreken je erg aan en passen bij je persoonlijkheid;
  • Je bent proactief, resultaat- en samenwerkingsgericht;
  • Je weet een goede dienstverlening te verzorgen, die met aandacht gericht is op onze gebruikers en bouwt actief aan een wederzijdse relatie met studenten en de medewerkers vanuit de kernwaarden van onze hogeschool.

Aanbod

Hogeschool Rotterdam biedt je een arbeidsovereenkomst (D3) conform de CAO HBO. Het salaris bedraagt minimaal €4.326,54 en maximaal €5.564,23 per maand (schaal 12) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Informatie

Voor meer informatie over deze functie en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Paul Goossens (Manager Integrale Veiligheid) via telefoonnummer 0625 526 221 of e-mail p.a.m.goossens@hr.nl.

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.