Menu English

Administratief Medewerker Bedrijfsbureau Taal en Toelating (0,6 fte)

Onderwijs en Ontwikkeling

De dienst Onderwijs en Ontwikkeling is een van de vier stafdiensten binnen Hogeschool Rotterdam waar de afdeling Taal & Toelating er één van is.

Binnen de afdeling Taal en Toelating ligt de logistieke coördinatie van Hogeschoolbrede toelatingstrajecten, keuzevakken en minors. Tevens bestaat de afdeling uit een groep docenten die Hogeschoolbreed advies geven op het gebied van Taal en Taalbeleid. Het bedrijfsbureau verzorgt de logistieke ondersteuning van de gehele afdeling.

Door veranderingen binnen ons bedrijfsbureau zijn we op zoek naar een administratief medewerker die ons team kan komen versterken. De taken zullen met binnen de Toelatingstrajecten 21+, NT2 en Deficiënties liggen.

Wat ga je doen?

Het bedrijfsbureau is een dynamische werkplek en je hebt contact met aankomend studenten, surveillanten, collega’s binnen de afdeling Taal en Toelating, maar dit ook met interne klanten en collega’s van o.a. Studievoorlichting en het Studenten Service Center.

Als administratief medewerker beantwoordt je mails en ben je het aanspreekpunt voor de collega’s van Studievoorlichting voor het Toelatingstraject. Je beheert hiervoor de mailbox (en in wisseldienst de telefoon) van Toelatingsexamens en hebt zo ook contact met aankomend studenten die het Toelatingstraject al volgen.

Daarnaast verricht je diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden voor de toelatingstrajecten, die o.a. bestaan uit:

  • het versturen van examenuitnodigingen in Osiris
  • het voorbereiden van materialen voor examenafnames voor kandidaten en surveillanten
  • het printen en scannen van materialen, examens en inzages
  • Archiveren
  • Uitzetten en beheren van kwaliteitsmetingen zoals docent en module evaluaties

Je bent zeer regelmatig aanwezig op locatie om Toelatingsexamens en/of inzage- afnames in goede banen te leiden en surveillanten en studenten instructies te geven. Dit is een belangrijk onderdeel van de functie.

Wie zoeken wij?

Je bent proactief ingesteld en je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn uitstekend. Je hebt een dienstverlenende,  klantgerichte en servicegerichte houding naar zowel interne en externe klanten. Je hebt oog voor detail, legt snel verbanden en je hebt een praktische instelling. Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken en houdt relevante collega’s goed op de hoogte van wat er speelt.

Ervaring in het werken met Teams, Word en Excel is noodzakelijk en aangezien je in deze rol een echte spin in het web bent, ben je behoorlijk vaardig in het werken met deze programma’s. Affiniteit en ervaring met het werken in het studievoortgangprogramma Osiris is tevens een pré.

Wat bieden we jou?

We bieden je een dynamische baan in een afwisselende omgeving en een leuk team. Deze rol is in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst (D4). Het salaris bedraagt minimaal € 2.083,22 en maximaal € 2,844.55 bruto per maand (schaal 5) bij een volledige aanstelling, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Het team

De dienst Onderwijs en Ontwikkeling (OeO) richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs door te verbinden, te inspireren, te adviseren en te ondersteunen met producten en diensten. OeO draagt bij aan een inspirerende en motiverende leer- en werkomgeving, zodat elke (aspirant) student en medewerker zich voldoende kan ontwikkelen om hun doelen te bereiken en een waardevolle bijdrage kan leveren aan de organisatie en/of maatschappij. Het bedrijfsbureau Taal en Toelating speelt hierbij voor de (aspirant) student een belangrijke rol in bepalende keuzemomenten. Hierbij staat kwaliteit en het efficient laten verlopen van deze processen voor de student hoog in het vaandel. Het bedrijfsbureau werkt klantgericht en coördineert naast de logistieke ondersteuning en coördinatie van het Toelatingstraject voor aankomend studenten tevens de minors en keuzeonderwijs Hogeschoolbreed voor zittende studenten.

Bij Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter.

Contact

Voor informatie over deze functie kun je je wenden tot Deborah van der Meer 06-55225629.

Sluitingsdatum: 10 februari 2023

Solliciteren kan alleen via onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen